728x90 AdSpace

  • Latest News

    ÜTOPYA GERİ GELECEK YARIŞMACILAR KİMLER - ÜTOPYAYA HANGİ YARIŞMACILAR GERİ GELİYOR

    utopyaya-geri-gelecek-yarismacilar-kimler
    ÜTOPYA YA KİMLER GERİ GELİYOR
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    TV8 ekranlarında başarılı bir şekilde yayın hayatına devam eden Ütopya yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta elenen isimler ve yeni katılan isimlerin olduğu ütopya da şimdi ise tüm izleyenleri sevindirecek bir gelişme yaşanacak.

    Ütopya yarışmasına 6 yarışmacı geri dönecek. Ütopyadan daha önce elenen ve yarışmaya damga vurmuş isimlerden 6 kişi yarışmaya geri dönecek ve kaldıkları yerden devam edecekler. Ütopya da dağılan ve sayıları azalan gruplar yeniden bir araya gelebilecekler gibi görünmektedir. 

    Sevilen ve olaylı bir şekilde elenen 6 yarışmacı ütopyada yeniden yarışma imkanı elde edecek ve bu şekilde daha gergin ve olaylı günler bizleri bekliyor gibi görünüyor. Acaba yeni katılan 6 yarışmacı bireysel mi takılacaklar yoksa tekrar grupları ile beraber mi hareket edecekler hepsi izleyici tarafından oldukça merak edilmektedir. 

    Peki ütopya ya geri gelecek olan 6 yarışmacı kimler olacak, geri gelecek olan yarışmacılar neye göre belirlenecek ve ne zaman yarışmaya geri gelecekler tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik. İşte geri dönecek ütopya yarışmacıları hakkında bilgiler.

    Ütopyaya Geri Gelecek 6 Yarışmacı Kimler
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Ütopyaya geri dönecek yarışmacıların kimler olduğu oylama sonucunda belli olacak ve en çok oyu alan altı yarışmacı yarışmaya katılma hakkı kazanacaktır. Bizde sizler için geri dönecek yarışmacılar hakkında tahminlerimizi paylaşacağız.

    İşte Ütopyaya Geri Gelen Yarışmacılar

    1- Pınar
    2- Noyan
    3- Meral
    4- Kürretülayn
    5- Serkan
    6- Bahadır

    Gelebilecek Yarışmacılar

    1- Abidin
    2- İnci Satır
    3- Kürretülayn
    4- Türkan
    5- Serkan
    6- Pınar
    7- Noyan
    8- Özlem
    9- Harun
    10- Bahadır
    11- Aybüke
    12- Meral

    Bizim tahminimiz yukarıdaki gibidir. Sizlerde YORUM bölümünden geri gelmesini istediğiniz sevdiğiniz yarışmacının ismini paylaşarak destek olabilirsiniz. Böylelikle en çok bakalım kimin ismi çıkacak ve en çok oyu kim alacak. 

    Sizce Geri Gelen Yarışmacılar Kimler Olsun...
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    ütopyaya kim geri gelecek, ütopyaya geri gelen kimler olacak, ütopyada geri gelecek yarışmacılar kimler, ütopya geri dönen yarışmacılar kimler, utopyaya kim geri gelecek, utopya ya geri gelecek 6 yarışmacı kim, geri ütopyaya kimler geliyor, serkan utopya ya geri mi gelecek, utopya hangi yarismacilar geri gelecek, inci satir geri mi geliyor, kürretülayn geri gelecek mi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ÜTOPYA GERİ GELECEK YARIŞMACILAR KİMLER - ÜTOPYAYA HANGİ YARIŞMACILAR GERİ GELİYOR Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top