728x90 AdSpace

  • Latest News

    CUMA MESAJLARI - ANLAMLI KISA CUMA MESAJLARI - GÜZEL CUMA GÜNÜ SMS'LERİ

    cuma-mesajlari
    ANLAMLI VE GÜZEL CUMA MESAJLARI
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Diğer günlerden daha hayırlı olan Cuma günü en önemli günlerden biridir. Ramazan ayı ne kadar önemli, kadir gecesi ne kadar önemli ise, günlerden de cuma günü o kadar önemlidir. Cuma günü tüm müslümanların bir araya gelerek Cuma namazını kıldıkları gündür.

    Cuma günü neden önemlidir? Cuma günü, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bundan dolayı ki Cuma gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır! Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki: '' Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de selametle geçer. '' (İmam-ı Gazali) 


    Güneşin doğduğu en hayırlı gün cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de cuma günü kopacaktır" Hz.Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) (Müslim) Ehli Sünnet Vel Cemaat Yolu.

    Bizde sizler bu yazımızda Cuma günleri eşinize akrabanıza ve arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz anlamlı ve güzel cuma mesajlarını derledik. Sevdikleriniz için Facebook, Twitter ve mesaj olarak gönderebileceğiniz anlamlı güzel cuma mesajları yazımızdadır.

    İşte En Güzel Cuma Mesajları
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    - Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı, nurlu cumalar dilerim.
    - Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! Hayırlı Cumalar dilerim.
    - Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.
    - Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar
    - Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.
    - Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.
    Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini Mevla'ya. Sen istemesini bilirsen, Mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.
    - Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.
    Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.
    - Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.
    - Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

    cuma mesajları, anlamlı ve güzel cuma günü mesajları, 19 haziran anlamlı cuma mesajları, güzel cuma mesajları, kısa cuma mesajları, cuma smsleri, kısa mesaj cuma, facebook cuma mesajları, twitter cuma mesajlari, instagram cuma mesajlari, resimli cuma mesajları, sevgiliye cuma mesajlari, cuma sms, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: CUMA MESAJLARI - ANLAMLI KISA CUMA MESAJLARI - GÜZEL CUMA GÜNÜ SMS'LERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top