728x90 AdSpace

  • Latest News

    2 TEMMUZ ÜTOPYA DA KİM ELENDİ - ÜTOPYA 2 TEMMUZ SMS SONUÇLARI

    30-haziran-utopyada-kim-elendi
    2 TEMMUZ ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ

    Tv8'in başarılı yapımlarından biri olan Ütopya tüm hızıyla devam ederken eski ütopya grupları yeniden kurulmaya başlıyor ve elenen yarışmacılardan 6 tanesi geri gelmeye başladı.
    Şimdi ise ütopya da hem izleyenleri hemde yarışmacıları eleme heyecanı sarmış durumdadır. Bu hafta yani 30 Haziranda Ütopyadan kim elendi işte detaylar.

    29 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelen ütopya yeni bölümde Ütopya oylaması yapıldı. Ütopya da bu hafta kimin eleneceğini belirlemek için yarışmacılar oylama yaptılar ve oylama sonucunda çıkan isimler belli oldu.

    Ütopya da bu hafta sms oylaması yani halk oylaması yapılacak ve elenen kişi sms oylama sonuçlarına göre elenmiş olacaktır. Ütopya nın bu haftaki yeni eleme gecesi 29 Haziran Pazartesi akşamı gerçekleşti. Sizlere Ütopya da bu hafta eleme gecesinde yaşananları ve kimin elendiği gibi merak edilenleri buradan duyuracağız. 

    ÜTOPYA 2 TEMMUZ KİM ELENDİ?
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    BU HAFTA ÜTOPYA DA KENDİ ARALARINDA OYLAMA YAPAN YARIŞMACILARDAN EN ÇOK İSMİ YAZILAN KİŞİLER SELİN, ÇAĞLAR, RAŞİT VE TUNCAY OLDU. BU SİMLER HALK OYLAMASINA YANİ SMS OYLAMASINA KALDILAR VE KİMİN ELENDİĞİ İSE 2 TEMMUZ PERŞEMBE AKŞAMI SMS SONUÇLARINA GÖRE BELLİ OLACAKTIR.

    2 TEMMUZ PERŞEMBE
    ÜTOPYADA SELİN ELENDİ

    ÜTOPYA 29 HAZİRAN OYLAMA 
    TUNCAY: "Semih'e 1, Murat'a 1, Çağlar'a 1 oy
    BUKET: "Çağlar'a 3 oy"
    SELİN: "Çağlar'a 3 oy"
    RAŞİT: "Çağlar'a 3 oy"
    ALTAR: "Raşit'e 3 oy"
    SEMİH: "Tuncay'a 2 oy, Raşit'e 1 oy"
    KAAN: "Raşit'e 3 oy"
    MURAT: "Raşit'e 1 oy, Selin'e 2 oy"
    DİLAY: "Selin'e 3 oy"
    ÇAĞLAR: "Tuncay'a 3 oy"

    ÜTOPYA 29 HAZİRAN OYLAMA SONUÇLARI 

    Çağlar 10 Oy
    Raşit 8 Oy
    Tuncay 5 Oy
    Selin 5 Oy

    29 haziran pazartesi akşamı yapılan oylamada yarışmacılar oy kullandılar ve elemeye Çağlar, Raşit, Tuncay ve Selin kaldı. Peki bu yarışmacılardan kim elenecek bu hafta ütopyadan kimin eleneceği 2 Perşembe Salı yani bu akşam belli olacak
      ütopya eleme gecesi, bu hafta ütopyada kim elendi, 2 temmuz ütopya eleme gecesi, 2 temmuzda ütopyadan kim elendi, 2 temmuz ütopya sms oylaması, 2 temmuz ütopya sms sonuçları, ütopyada bu hafta kim elendi, ütopyadan elenen kim, utopya da kim elendi sms sonuclari, 30 haziran ütopya oylama sonuçları, utopya sms sonuclari 2 temmuz2 temmuz utopya elenen kim oldu, 29 haziran ütopya da elemeye kimler kaldı, 30 haziran çağlar mı elendi, ütopyada tuncay mı elendi, 2 temmuz ütopya
      • Blogger Comments
      • Facebook Comments
      Item Reviewed: 2 TEMMUZ ÜTOPYA DA KİM ELENDİ - ÜTOPYA 2 TEMMUZ SMS SONUÇLARI Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
      Scroll to Top