728x90 AdSpace

  • Latest News

    ÇİLEK KOKUSU BURAK (YUSUF ÇİM) KİMDİR - YUSUF ÇİM KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    cilek-kokusu-burak-kimdir
    ÇİLEK KOKUSU DİZİSİ BURAK
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Star Tv de bu akşam başlayacak olan ve ilk bölümü ile izleyici karşısında olacak olan Çilek Kokusu dizisi başlıyor. Merakla beklenen Çilek Kokusu dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

    Çilek Kokusu dizisi başrollerinde sevilen isimler yer almaktadır. Özellikle Demet Özdemir hayranlarının büyük heyecanla beklediği dizide yakışıklı oyuncu Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz yer alıyor.

    Çilek Kokusu dizisi bu yazın en çok izlenecek dizileri arasında gösterilirken dizi oyuncuları arasında birbirinden başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Sizlere daha önce Çilek Kokusu dizi oyuncuları kimler ve karakter isimleri gibi bilgilerin yanı sıra oyuncularını da tanıtmaya devam ediyoruz. 

    Çilek Kokusu dizisinde Burak karakterini canlandıran Yusuf Çim dizi içerisinde en çok aranan ve beğenilen isimlerin başında gelmektedir. Bizde sizlere bu yazımızda Yusuf Çim hakkında merak edilenleri ve resimlerini derledik. İşte Çilek Kokusu Burak karakteri ve Yusuf Çim hakkında bilgiler.

    ÇİLEK KOKUSU DİZİ OYUNCULARI>>

    Çilek Kokusu Dizisi Burak Karakteri Kimdir?

    Yusuf Çim Kimdir 
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Çilek Kokusu dizisinde Burak karakterini canlandıran Yusuf Çim, 26 Eylül 1991 yılında İzmir de doğmuştur. İlkokulu Cibali İlköğretim okulunda, ortaokulu Riyaziyeci Salih Zeki okulunda, liseyi ise Beyoğlu Anadolu Meslek Lisesi'nde Bilgisayar Programcılığı üzerine okuyan genç oyuncu şu anda Arel Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde okumaktadır.


    Terazi burcu olan Yusuf Çim boyu 1.88'tir. 3 kardeş olan Yusuf Çim'in bir ablası bir de abisi vardır. Küçük yaşta İstanbul’a yerleşmiştir. Bir çok reklam filminde rol alan Yusuf Çim, Demet Akalın'ın Sabıkalı ve Aşk isimli kliplerinde de oynamıştır.

    2009 yılından beri birçok markaların dergisi katalog çekimlerinde fotomodellik yapmıştır. Modelliğe ise 2011 yılında başlamıştır. Yakışıklı manken ve oyuncunun hayatında müziğin önemli bir yeri vardır. Müziğe ilk 2013 yılında “Olsun Bir Kere” albümü ile başlamıştır. Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olmuştur. Yusuf Çim 2014 yapımlı Ezra dizisinde Mustafa karakterini canlandırdı. Şimdi ise Çİlek Kokusu dizisinde Burak karakterini canlandırmaktadır.

    Yusuf Çim Twitter Hesabı   : https://twitter.com/yusicim
    Yusuf Çim Facebook Hesabı: https://www.facebook.com/YusufCimOfficial

    Yusuf Çim Oynadığı Reklam Filmleri
    – 2010 Avea
    – 2010 GS Mobile
    - 2011 Aksiyon Dergisi

    Yusuf Çim Oynadığı Klipler
    – Demet Akalın – Aşk
    – Demet Akalın – Sabıkalı

    çilek kokusu burak, çilek kokusu burak karakteri, çilek kokusu burakın gerçek adı, çilek kokusu burak kimdir, çilek kokusu burak kaç yaşında, çilek kokusu burakın boyu kilosu, yusuf çim kimdir, yusuf çim biyografi, yusuf çim kaç yaşında, yusuf çim resimleri, yusuf çim hangi dizlerde oynadı, cilek kokusu burak, cilek kokusu dizi oyunculari, yusuf cim kimdir

    Yusuf Çim Resimleri

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ÇİLEK KOKUSU BURAK (YUSUF ÇİM) KİMDİR - YUSUF ÇİM KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top