728x90 AdSpace

  • Latest News

    FABRİKA KIZI DİZİSİ AYLİN (FULYA ZENGİNER) KİMDİR - FULYA ZENGİNER KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    fabrika-kizi-aylin-kimdir
    FABRİKA KIZI AYLİN
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Show Tv yeni Fabrika Kızı dizisini izleyicinin beğenisine sundu ve ilk bölümü ile 25 Haziran Perşembe günü ekranlarda oldu ve oldukça olumlu tepkiler almayı başardı. 

    Bu yaz birçok dizi olması yapımcılarının ve oyuncuların işini zora soksa da izleyici bakalım bu yaz hangi diziyi sevecek ve izlemeye devam edecek. Bu yaz yeni başlayan diziler arasında olan Fabrika Kızı dizisi oldukça iddialı bir çıkış yapmaktadır.

    Başrollerinde Fulya Zenginer, Fırat Albayram ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Fabrika Kızı dizisi, babasından kızına miras kalan bir fabrikanın ayakta durdurmaya çalışması sonucunda karşılaştığı olayları anlatmaktadır. 

    Fabrika Kızı dizi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda dizide Aylin karakterini canlandıran Fulya Zenginer hakkında merak edilenleri ve Fulya Zenginer biyografisini sizler için derledik.

    FABRİKA KIZI DİZİ OYUNCULARI>>>

    Fabrika Kızı Dizisi Aylin Karakteri Kimdir?

    Fulya Zenginer Kimdir 
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Fabrika Kızı dizisinde Aylin karakterini canlandıran güzel oyuncu Fulya Zenginer 21 Temmuz 1989’da yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk ve orta okulu Zeytinburnu Nuri Paşa İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimini Bakırköy Lisesi'nde tamamladı.
    Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde okudu. Güzel oyuncu Fulya Zenginer, 1,61 cm boyunda 48 kg ağırlığındadır. 

    Oyunculukla ilk tanışması 2006 senesinde İki Aile adlı diziyle gerçekleşmiş ve ardından Doktorlar, Küçük Kadınlar, Tövbeler Tövbesi, Sağ Salim ve Benim İçin Üzülme gibi başarılı yapımlarda yer almıştır. Özellikle Küçük Kadınlar dizisinde Yeliz karakteri ve Benim İçin Üzülme Adlı dizideki Buke karakteriyle sergilediği performans sayesinde oyunculuk kariyerinde oldukça yıldızı parlamıştır. 

    Cine5'te yayınlanan magazin programında 2008 yılında konuk sunuculuk yapmıştır. Ayrıca 2009 yılında bir içecek ve GSM firmasının reklamında oynamıştır. Başarılı oyuncu şimdi ise Fabrika Kızı dizisinde Aylin karakteri ile izleyicinin karşısında olmaktadır.

    fabrika kızı aylin kimdir, fabrika kızı aylin karakteri, fabrika kızı aylinin gerçek adı, fabrika kızı aylin resimleri, fabrika kızı aylin gerçekte kimdir, fabrika kızındaki aylin karakterinin gerçek adı, fabrika kızı aylin kaç yaşında boyu kilosu kıyafetleri, fulya zenginer kimdir, fulya zenginer biyografi, fulya zenginer resimleri, fulya zenginer boyu kilosu yaşı

    Fulya Zenginer Resimleri


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: FABRİKA KIZI DİZİSİ AYLİN (FULYA ZENGİNER) KİMDİR - FULYA ZENGİNER KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top