728x90 AdSpace

  • Latest News

    Günebakan Dizisi Rüzgar - İsmail Ege Şaşmaz Kimdir?

    ATV'nin iddialı dizilerinden biri olan Günebakan'ın başrolünde İsmail Ege Şaşmaz rol alıyor. Yakışıklı oyuncuya başrolde güzel oyuncu Sümeyra Koç eşlik edecek. Dizide ayrıca Tarık Pabuçcuoğlu, Ceren Soylu, Asuman Dabak, İpek Tanrıyar ve Çağlar Sayın gibi pek çok sevilen oyuncu rol alıyor.

    İsmail Ege Şaşmaz'ın Rüzgar karakterini canlandıracağı Günebakan dizisi çok yakında ATV'de olacak.

    Günebakan Dizisi Rüzgar Kimdir?


    Günebakan dizisindeki Rüzgar karakterinin İsmail Ege Şaşmaz canlandırıyor. Yaşadığı kasabayı seven ve tam bir doğa aşığı olan Rüzgar liseyi bitirdikten sonra dışarıdan üniversite eğitimi de alır. Kendini geliştirmeyi bilen, spor ve doğa aşığı olan Rüzgar yamaç paraşütü alanında kendini geliştirir. Yaşadığı kasabayı paraşüt cenneti yapmayı hayal eden Rüzgar'ın planları babasının yüzünden sekteye uğrar. Babasının zoru ile Esma ile nişanlanır. Kısa bir süre sonra da Rüzgar'ın eski aşkı Günce kasabaya döner. Rüzgar babasına rağmen nişanı bozacak mı? Günce ile yeniden bir araya gelebilecekler mi? Bu soruların cevabını çok yakında hep birlikte öğreneceğiz.

    Günebakan Dizisi İsmail Ege Şaşmaz Kimdir?


    Günebakan dizisinin yakışıklı oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz 25 Kasım 1993'de dünyaya geldi. Aslen Manisa'lı olan genç oyuncu küçük yaştan itibaren oyunculuğa ilgi duymaktadır. Manisa'da Belediye Konservatuarı'na giren Ege Şaşmaz ilk yılında ayrılarak İstanbul'a yerleşti. Çeşitli reklam filmlerinde rol alan Şaşmaz ATV'de yayınlanan Güven Bana adlı yarışmaya da katıldı. Güneşi Beklerken dizisindeki Barış karakteri ile başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Son olarak Star TV'de yayınlanan Serçe Sarayı dizisinde rol alan genç oyuncu o dizinin bitmesi ile birlikte ara vermeden Günebakan dizisi için kamera karşısına geçti. İsmail Ege Şaşmaz Günebakan dizisinin ana karakterlerinden biri olan Rüzgar'ı canlandırıyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Günebakan Dizisi Rüzgar - İsmail Ege Şaşmaz Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top