728x90 AdSpace

  • Latest News

    KİRALIK AŞK DEFNE (ELÇİN SANGU) KİMDİR - ELÇİN SANGU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    elcin-sangu-kimdir
    KİRALIK AŞK DEFNE KİM
    gercekismi.blogspot.com
    Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kiralık Aşk dizisi ilk bölümü ile oldukça başarılı bir giriş yaparak beğenilmiştir. 
    Merakla beklenen Kiralık Aşk dizisi birinci bölümü ile en çok izlenenler arasında yerini aldı. Başrollerinde başarılı oyuncu Barış Arduç ve güzel oyuncu Elçin Sangu yer almaktadır. 

    Kiralık Aşk dizi oyuncuları arasında başarılı bir çok oyuncuda yer almaktadır. Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini Barış Arduç canlandırırken, Defne karakterini ise Elçin Sangu canlandırmaktadır. 

    Zengin bir iş adamı olan Ömer ile kendi halinde yaşamakta olan Defne'nin aşk hikayesini anlatacaktır. Ömer'in ailesi evlilik konusunda ısrarcı olunca Ömer bir anlaşma yapmak zorunda kalır, defne de bu anlaşmayı kabul etmek zorunda kalması ile birlikte olaylar gelişir. Dizi oyuncuları arasında güzelliği ile oldukça dikkat çeken Elçin Sangu yani Defne hakkındaki bilgiler merak edilmektedir. İşte Elçin Sangu hakkında bilgiler...

    KİRALIK AŞK OYUNCULARI KİMLER>>>

    Kiralık Aşk Dizisindeki Defne Karakteri Kimdir

    Elçin Sangu Kimdir
    gercekismi.blogspot.com
    Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu 11 Temmuz 1988 yılında İstanbul da doğmuştur. Mersin Üniversitesi Opera Bölümünden mezun olan güzel oyuncu daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi Tiyatro Bölümünde eğitimini sürdürmüştür. 

    Müziği daha çok sevdiği için bu bölümü fazla devam ettirememiş ve bırakmıştır. Elçin Sangu Sahne Tozu Tiyatrosu’nda eğitim almıştır ve bu eğitiminin ardından dizilerde boy göstermeye başlamıştır. İlk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde jale karakterini canlandırarak oyunculuğa merhaba demiştir. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. 2013 yapımlı Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda rolünü oynamıştır. 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide’yi oynamıştır. 

    Başarılı ve güzel oyuncu Elçin Sangu 1,69 boyunda ve 60 kilo ağırlığındadır. Sevilen oyuncu son olarak Atv de yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak izleyici karşısında oldu. Şimdi ise Kiralık Aşk dizisi ile sevenlerinin karşısındadır.

    kiralık aşk dizisi defne, kiralık aşk defne kim, kiralık aşk dizisindeki defnenin gerçek adı, kiralık aşk defne hangi dizlerde oynadı, kiralık aşk defne kaç yaşında, kiralık aşk oyuncuları, kiralık aşk defne karakteri, elçin sangu kimdir, elçin sangu biyografi, elçin sangu resimleri, elcin sangu kimdir, kiralik ask defne

    Kiralık Aşk Dizisi Batu - Barış Arduç Kimdir>>>
    Kiralık Aşk Dizisi Yasemin - Sinem Öztürk Kimdir>> 
    Kiralık Aşk Dizisi Nihan - Sanem Yeles Kimdir>>>

    Elçin Sangu Resimleri 




    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: KİRALIK AŞK DEFNE (ELÇİN SANGU) KİMDİR - ELÇİN SANGU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top