728x90 AdSpace

  • Latest News

    Fabrika Kızı Dizisi Nerede Çekiliyor?

    Show TV'nin yeni dizisi Fabrika Kızı 25 Haziran'da başlıyor. Perşembe günleri 21:00'de ekrana gelecek olan dizi geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

    Dizinin başrollerinde güzel oyuncu Fulya Zenginer ve yakışıklı oyuncu İsmail Demirci yer alıyor. Dizide ayrıca Fırat Albayram,  Burak Satıbol, Aydan Burhan, Alper Kadayıfçı, Tezcan Fenerciler, Özge Korkmaz , Fatih Altın, Begüm Yılmaz, Sedat Bilenler, Alayça Öztürk ve Tuğçe Karaoğlan gibi pek çok sevilen oyuncu rol alıyor.

    Fabrika Kızı Hangi Fabrikada Çekiliyor?


    Dizinin ana karakteri Aylin İzmir'de yaşamaktadır. İzmir'de çalıştığı işte kovulan Aylin nişanlısı tarafından da terk edilince yapayalnız kalır. Tam her şeyin bittiğini düşündüğü sırada yıllardır görmediği babasından miras kaldığını öğrenir. Mirası almak için hemen İstanbul'a hareket eder.

    Fabrika Kızı dizisinin çekimlerine İzmir'de başlandı. Kısa süren İzmir çekimlerinin ardından ekip İstanbul'a geldi. Fabrika Kızı'nın çekildiği fabrika nerede diye düşünenler olabilir. İstanbul'daki çekimlerin çoğu Maltepe'de bulunan bir fabrikada yapılıyor. Fabrikanın dizideki ismi Aylin Tekstil olarak geçiyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fabrika Kızı Dizisi Nerede Çekiliyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top