728x90 AdSpace

  • Latest News

    SURVİVOR ÜNLÜLER HAKAN MI ELENDİ 19 HAZİRAN - 19 HAZİRAN HAKAN MI ELENDİ

    ÜNLÜLERDEN HAKAN MI ELENDİ?

    19 Haziran Cuma akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden takım yine ünlüler takımı oldu. Sayıları 3 kişi klan Ünlüler takımı elenmek üzere ilk adaylarını seçtiler.

    Haftanın en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyununu bu hafta Gönüllüler takımı kazandı ve bu sayede Ünlüler takımı ada konseyine giderek isim yazmak zorunda kaldılar.

    Ünlüler bu hafta oyunu kaybederek ada konseyine gittiler. Ada konseyi sonucunda en çok ismi yazılan kişi Hakan oldu. Artık eleme olayı değiştiği için Hakan'ın karşısına bir dokunulmazlık oyunu oynanacak ve kaybeden takım aday çıkartacaktır. Bu akşam ada konseyinde kim kimin ismini yazdı bilgisi aşağıdadır. Yeni 20 Haziran Pazar akşamı oynanacak dokunulmazlık oyunu sonucu ve ismi yazılan kişi hakkındaki bilgileri paylaşacağız.

    SURVİVOR HAKAN MI ELENDİ? 

    Survivor da bu hafta kimin elendiğini öğrenmek için Pazar akşamı oynanacak dokunulmazlık oyunu sonucunda çıkacak olan isim sonucunda belli olacaktır. 19 Haziran Cuma akşamı yapılan ada konseyi sonucunda Hakan ilk aday çıktı ve yeni oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrasında bir aday daha çıkacak ve eleme bu kişiler arasında olacaktır.

    Sizce Bu Hafta Kim Elenir?

    Tahminlerinizi Yorum Bölümünden Paylaşabilirsiniz...

    ünlüler takımı eleme sonuçları, ünlülerden kim elendi, ünlüler takımı hakan mı elendi, 19 haziran ünlülerde kim elendi, 19 haziran ünlüler elenen kim, hakan mı merve mi elendi, konseyde en çok kimin ismi yazıldı, ünlüler takımı ada konseyi sonuçları, 19 haziran ünlüler sms sonuçları, 19 haziran hakan mı merve mi elendi, hakan elendi mi, bu hafta hakan mı elenecek,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SURVİVOR ÜNLÜLER HAKAN MI ELENDİ 19 HAZİRAN - 19 HAZİRAN HAKAN MI ELENDİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top