728x90 AdSpace

  • Latest News

    ADI MUTLULUK DİZİSİ EREN (CEYHUN MENGİROĞLU) KİMDİR - CEYHUN MENGİROĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    ADI MUTLULUK DİZİSİ EREN
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Ekranların yeni başlayan dizisi olan ve merakla beklenen Adı Mutluluk dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Fox tv de başlayan Adı Mutluluk dizisi oyuncuları ve karakterleri ile ilgili ayrıntılar.
    Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Zeynep Bastık, Aslı Bekiroğlu, Dilara Aksüyek, Kaan Çakır gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. 

    Adı Mutluluk dizisi Batu ve Kumsal isimli iki gencin hikayesi anlatılacaktır. Üniversite sınavını kazanan Kumsal, İstanbul da tercih yapması sonucunda Batu ile büyük bir cesaret sonucunda İstanbul'a gelmesi ile başlayan serüven ikili arasında yaşanacak bir olayı da beraberinde getirecektir.

    Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında olan ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Eren karakteri izleyici tarafından merak edilmektedir. Adı Mutluluk dizisi Eren karakterini Ceyhun Mengiroğlu canlandırmaktadır. Bizde sizler için adı mutluluk dizisi Eren kimdir ve Ceyhun Mengiroğlu kimdir gibi bilgileri sizler için derledik.

    ADI MUTLULUK DİZİ OYUNCULARI>>>

    Adı Mutluluk Dizisi Eren Kimdir

    Ceyhun Mengiroğlu Kimdir 
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Adı Mutluluk dizisinde Eren karakterini canlandıran Ceyhun Mengiroğlu 1986 yılında İstanbul Şişli de doğmuştur. 29 yaşında olan Ceyhun Mengiroğlu manken ve dizi oyuncusudur. 
    Babası ülkemize dünya mutfağını ilk getirenlerden biridir. Ceyhun Mengiroğlu, babasına duyduğu hayranlık nedeniyle Turizm ve Otelcilik okudu. Kısa bir süre otellerde işletmeci olarak çalışsa da bu işin kendisine göre olmadığına karar verdi ve modelliğe başladı. 

    Farklı markaların tanıtımlarında yer aldı ve katıldığı defilelerde en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Defileler dışında bazı sanatçıların kliplerinde de yer alan genç yetenek Adı Mutluluk dizisiyle de oyunculuk hayatına adım atıyor. Ceyhun Mengiroğlu ilk dizi oyunculuğuna Adı Mutluluk dizisinde canlandırdığı Eren karakteri ile başlayacaktır.

    adı mutluluk dizisi eren kimdir, adı mutluluk dizisindeki eren, adı mutluluk dizisi erenin gerçek adı, adı mutluluk eren karakteri kimdir, adı mutluluktaki erenin resimleri, adı mutluluk eren kaç yaşında hangi dizilerde oynamıştır, ceyhun mengiroğlu, ceyhun mengiroğlu kimdir, ceyhun mengiroğlu biyografi, ceyhun mengiroğlu resimleri, ceyhun mengiroğlu kaç yaşında, ceyhun mengiroğlu manken mi, ceyhun mengiroğlu boyu kilosu kaç,

    Ceyhun Mengiroğlu Resimleri

     
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ADI MUTLULUK DİZİSİ EREN (CEYHUN MENGİROĞLU) KİMDİR - CEYHUN MENGİROĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top