728x90 AdSpace

  • Latest News

    Big Brother Türkiye Sunucusu, Yarışmacıları ve Formatı

    Dünyada 100'ü aşkın ülkede yayınlanan Big Brother yarışması çok yakında Star TV'de ekrana gelecek. Türkiye'de ilk defa yayınlanacak olan Big Brother yarışması yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kırıyor. Big Brother'da yarışmacılar yüz gün boyunca kıyasıya bir mücadelenin içine girecek. Başvuruların devam ettiği Big Brother'da kimlerin yarışacağı şimdiden büyük merak konusu.

    Big Brother Türkiye Yarışmasının Formatı


    Big Brother'da yarışmacılar 100 gün boyunca aynı evde kalacaklar. Yarışmacılar asıl mücadeleyi birbirinden zorlu görevleri yerine getirirken verecekler. Güç ve yetenek isteyen oyunlarda rakibine üstünlük sağlayan yarışmacılar evde kalmaya devam edecek. 100 gün süren mücadelenin sonunda tüm rakiplerine üstünlük sağlayan bir kişi büyük ödülün sahibi olacak.

    Big Brother Türkiye Yarışmasının Sunucusu Kim?


    Star TV'nin merakla beklenen yeni yarışması Big Brother Türkiye  çok yakında ekranlarda olacak. Yarışmanın sunuculuğunu kimin yapacağı henüz netlik kazanmadı. Yarışmanın sunuculuğunu kimin yapacağı belirsizliğini koruyor.

    Big Brother Türkiye Yarışmacılar


    Big Brother Türkiye'de kimlerin yarışacağı şu an için belirlenmedi. Başvuruların devam ettiği yarışmada kimlerin yarışacağına önümüzdeki günlerde yapılacak elemeden sonra karar verilecek.

    Big Brother başvuru formuna Startv.com.tr'de ulaşabilirsiniz.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Big Brother Türkiye Sunucusu, Yarışmacıları ve Formatı Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top