728x90 AdSpace

  • Latest News

    SEN BENİMSİN EJDER (GÖKHAN KESER) KİMDİR - GÖKHAN KESER KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    sen-benimsin-ejder-kim
    SEN BENİMSİN GÖKHAN KESER KİMDİR

    Fox Tv nin bu yaza damgasını vuracağı Sen Benimsin dizisi başlıyor. Sen Benimsin dizi oyuncuları arasında başarılı bir çok oyuncunun bulunması dikkat çekmektedir.

    Başrollerinde Gökhan Keser ve Rüveyda Öksüz'ün yer aldığı dizide Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman, Buket Dereoğlu gibi deneyimli isimler yer almaktadır. Sen Benimsin dizisinin müzikleri ise sevilen sanatçı Kıraç’a aittir.

    Gökhan Keser Ejder karakteriyle ekranlarda olacak. Bursa’nın zengin ailelerinden biri olan Yenilmezler’in veliahdı Ejder ve annesinin baskısıyla yetişmiş, başarılı bir piyanist olan Nağme’nin ilk görüşte başlayan aşklarının çiftliğe taşınmasıyla yaşanan bir konu işleniyor.

    Yazımızın devamında Gökhan Keser hakkında bulduğumuz bilgileri sizler için derledik.

    SEN BENİMSİN DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

    Sen Benimsin Dizisi Ejder Kimdir

    Gökhan Keser Kimdir

    Fox Tv'nin yeni Sen Benimsin dizisinde Ejder karakterini canlandıran Gökhan Keser 28 yaşındadır. Gökhan Keser aslen Rize'lidir ama İzmir'de doğmuştur. Gökhan Keser 14 yaşında modellik eğitimine başlayarak kariyerinde önemli adımlar atmaya başlamıştır. Gökhan Keser, Ekol Drama Sanat Evi'nde Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi alırken, bir yandan da Sevingül Bahadır, Gül Sabar, Kevork Tavityan, Randy’den şan eğitimi aldı.

    2004 yılında Miss.Mr Model yarışmasında birinci olarak Ege Kralı ünvanını almıştır. 2005 ve 2006 yıllarında Çin'de düzenlenen Best of Model Runner'da dünyanın en yakışıklı ve karizmatik erkeği seçildi. Manhunt International 2006″ yarışmasında Dünya dördüncüsü ve Dünyanın en fotojenik erkeği seçildi. 2005 yılında 'Uğurkan Erez' ajans ile profesyonel olarak modellik kariyerine başladı. 2006 yılında ATV’nin toplam 3 sezon süren ve 2009 Mayıs ayında 104. bölümde ekrana veda eden Selena dizisinde oynaması tanınmasını sağladı. 

    Sıla, Nükhet Duru, Zerrin Özer gibi isimlerin sahne ve albümlerinde de yer aldı. 2008 yılında Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" albümünün vokallerinde de bulundu. Ayrıca 2008 yılında "Hepsi" grubuyla birlikte "Kayıp Çocuklar Cenneti" isimli sinema filminde başrolü paylaştı. Sıla'nın "İnşallah" ve "Kafa" kliplerinde de oynayan Gökhan Keser, uzun süre sahnede Sıla'ya vokalistlik yaptı.

     Gökhan Keser Albümleri : 
     2011 - Hadi Ordan (Sıla'yla düet) 
     2012 - Gökhan Keser 
     2013 - Seninle Bozdum
     2014 - Hiç Vaktim Yok 
     2015 - Bul Beni

    Gökhan Keser Filmleri : 
    2006 - Selena (dizi)
    2008 - Kayıp Çocuklar Cenneti (sinema)

    Gökhan Keser Resimleri

    gökhan keser kimdir, gökhan keser biyografi, gökhan keser hakkında bilgi, gökhan keser albümleri, gökhan keser yeni dizisi, gökhan keser resimleri, gökhan keser dizileri, sen benimsin dizisi, sen benimsin dizisi ejder, sen benimsin ejder kim, sen benimsindeki ejder kim, sen benimsin dizi oyuncuları kimler, ejder sen benimsin,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SEN BENİMSİN EJDER (GÖKHAN KESER) KİMDİR - GÖKHAN KESER KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top