728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kırgın Çiçekler Toprak - Özgür Çevik Kimdir?

    Yakışıklı oyuncu Özgür Çevik, Kırgın Çiçekler dizisi ile ekranlara geri dönüyor. Başrolde yer alan Özgür Çevik'e güzel oyuncu İpek Karapınar eşlik ediyor. Dizide ayrıca Biran Damla Yılmaz Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker gibi pek çok sevilen oyuncu rol alıyor.

    Genç oyuncu Özgür Çevik öğretmen rolü ile izleyici karşısına çıkıyor.

    Kırgın Çiçekler Toprak Kimdir?


    Kırgın Çiçekler dizisinin yakışıklı öğretmeni ToprakÖzgür Çevik canlandırıyor. Genç bir öğretmen olan Toprak kendini çocuklara adamıştır. Öğrencileri ile son derece iyi ilişkiler içinde olan Toprak aynı başarıyı kadınlar konusunda başaramaz. Kadın erkek ilişkilerinde pek başarılı olamayan Toprak aksi bir tavır içindedir. Toprak'ın bu özelliği Feride ile sürekli tartışmasına neden olur. Ama ikili zamanla birbirlerine alışacak ve aralarında duygusal bir yakınlaşma başlayacak.

    Kırgın Çiçekler Özgür Çevik Kimdir?


    Yakışıklı oyuncu Özgür Çevik, 27 Mayıs 1981'de Ankara'da dünyaya geldi. İzleyiciler onu ilk olarak ATV'de yayınlanan şarkı yarışması Akademi Türkiye'de tanıdı. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Özgür Çevik yarışmadan sonra oyunculuk teklifleri almaya başladı. Yabancı Damat dizisi ile oyunculuğa adım atan Çevik başarılı performansı ile göz doldurdu. Daha sonra ise Kavak Yelleri, Gecenin Sesleri, Balkan Düğünü, Sensiz Yaşayamam, Leyla İle Mecnun, Mazi Kalbimde Yaradır, Şubat ve Kiraz Mevsimi gibi pek çok sevilen dizide rol aldı. Yakışıklı oyuncu son olarak İtirazım Var isimli sinema filminde rol aldı. Kısa bir aradan sonra yeniden dizi oyunculuğuna dönen Özgür Çevik, Kırgın Çiçekler dizisinde Toprak öğretmeni canlandıracak.

    Kırgın Çiçekler dizisi
    çok yakında ATV'de ekrana gelecek.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kırgın Çiçekler Toprak - Özgür Çevik Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top