728x90 AdSpace

  • Latest News

    Poyraz Karayel'in Babası Adil Topal Kim?

    Poyraz Karayel muhteşem bir bölümle sezon finali yaptı. Bir çok sürprizin yaşandığı sezon finalinde izleyiciler hiç beklemedikleri gelişmelere şahit oldu. Poyraz herşeyin sonuna geldiğini tek çıkış yolunun intihar etmek olduğunu düşündüğü bir sırada aslında her şeyin yeni başladığının farkına varır. Bahri'nin elindeki belgeleri almaya çalışan Adil Topal'ın Poyraz'ın babası olduğu ortaya çıkıyor. Sezon finalinde ortaya çıkan bu gerçek izleyicilere büyük şok yaşattı.

    Poyraz Karayel'in Babası Adil Topal Kim?


    Poyraz'ın babası olduğu ortaya çıkan Adil Topal'ın kim olduğu ile ilgili henüz bir bilgi yok. Adil Topal karakterini usta oyuncu Recep Aktuğ canlandıracak. Öte yandan Zafer'in ölü ile Bahri baş düşmanından kurtulmuş oldu. Ama Bahri daha büyük ve daha güçlü bir düşmanla karşı karşıya olduğunu kısa zamanda anlayacak.

    Yeni Sezonda Neler Olacak?


    Poyraz Karayel'in yeni sezonunda nelere olacağına dair ufak ipuçları var. Poyraz, Bahri babayı ve adamlarını dışarı çıkartmak için Sema'ya delillerin yasa dışı yollardan elde edildiğini gösteren bir belge gönderir. Büyük bir ihtimalle bu belge Bahri babayı ve diğerlerinin dışarı çıkmasını sağlayacak. Öte yandan Poyraz polisliğe geri dönecek. Adil Topal'ın neler yapacağı ise soru işareti.

    Poyraz Karayel'in yeni bölümleri ile Eylül'de yeniden ekranlarda olması bekleniyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poyraz Karayel'in Babası Adil Topal Kim? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top