728x90 AdSpace

  • Latest News

    19 HAZİRAN CUMA ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - EN ÇOK İSMİ YAZILAN KİM OLDU 19 HAZİRAN

    19-haziran-ada-konseyi
    19 HAZİRAN ÜNLÜLER ADA KONSEYİ

    Artık sona yaklaşılan ve eleme sisteminde değişiklik olan Survivor da artık elemeye kalan yarışmacıların belirlenmesi için 2 dokunulmazlık oyunu oynanacaktır.

    Bu hafta yine bir eleme gecesine gelinen Survivor All Starda adadan kimin eleneceğinin belirlenmesi için oynanan dokunulmazlık oyunu oldukça heyecan dolu geçmiştir. 19 Haziran Ada Konseyi ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır.

    Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler olduğu için bu akşam eleme için bir isim seçilecek. Bu akşam ada konseyi olacak ve bir isim belirlenecek, bu haftanın eleneni ise 19 Haziran Cuma akşamı SMS oylama sonuçlarına göre belli olacak.

    Survivor All Star 19 Haziran Cuma akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu sonucunda kaybeden takım ada konseyine gittiler ve elenmesini istedikleri isimleri yazdılar. Ünlüler takımında kimin adı yazıldı ve kim kimin adını yazdı gibi merak edilen bilgiler aşağıdadır.


    İşte Survivor All Star 19 Haziran Ada Konseyinde Yazılan İsim?
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    19 HAZİRAN ADA KONSEYİNDE
    HAKAN
    İSMİ YAZILDI?

    Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı

    Hakan MERVE ismini yazdı
    Doğukan HAKAN ismini yazdı
    Merve HAKAN ismini yazdı


    Eleme için seçilen isimlerden bakalım bu akşam kim elenecek. Hakan, Doğukan yada Merve acaba bu hafta elenecek mi, birde bu ismikarşısına kim çıkacak, Ünlüler takımından en yüksek smsi kim alacak ve birinci olan kişi kim olacak tüm bu sorular izleyici tarafından büyük merakla beklenmektedir. Sizlere bu yazımızda survivor Ünlüler takımında ada konseyinde kimin adı yazıldı gibi merak edilenleri paylaşacağız.

    survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 19 haziran ünlüler ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 19 haziran konseyde en çok kimin ismi çıktı, 19 haziran ünlüler ada konseyinde ismi yazılan kim, dün akşam survivorda kimin adı yazıldı, 19 haziran ünlüler ada konseyinde yaşananlar, 19 haziran ada konseyi yazılan isimler, kim kimin ismini yazdı, survivor unluler elendi mi, sörvayvır mı elendi, 19 haziran unluler ada konseyi
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 19 HAZİRAN CUMA ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - EN ÇOK İSMİ YAZILAN KİM OLDU 19 HAZİRAN Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top