728x90 AdSpace

  • Latest News

    TUTAR MI TUTAR DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - SHOW TV TUTAR MI TUTAR DİZİSİ

    tutar-mi-tutar-dizi-oyunculari-kimler
    TUTAR MI TUTAR DİZİSİ
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Show TV de bu akşam 26 Haziran Cuma günü yeni bir dizi daha izleyici ile buluşuyor. Show Tv yeni dizilerinden biri olan Tutar Mı Tutar isimli dizisini ekrana getiriyor. Bir çok dizinin yer aldığı bu yaz sezonunda bakalım dizi yarışı nasıl sonuçlanacak.

    Show tv tutar mı tutar dizi oyuncuları arasında Paşhan Yılmazel, Su Kutlu, Cahit Gök, Ceyda Ateş, Selen Uçer, Açelya Özcan, Zeynep Kankonde gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Show Tv de başlayan Tutar mı Tutar isimli yeni dizinin konusu genel olarak, iki yakın arkadaşın kendilerini birdenbire hiç istemedikleri bir dizinin başrol oyuncuları olarak bulmaları ve kaçmak için ellerinden gelenleri yapmaları ile gelişen olayları anlatacaktır.

    Yazımızın devamında Tutar Mı Tutar dizisinde yer alan oyuncuların isimlerini ve dizinin tüm karakter isimlerini ayrıca tutar mı tutar dizi oyuncularının biyografileri ile resimlerini bulabilirsiniz. Aşağıda yer alan alan dizi oyuncu isimlerinin yanlarındaki bağlantıları tıklayarak kişilerin biyografi bilgilerini bulabilirsiniz. 

    Tutar Mı Tutar Dizi Oyuncuları Kimler
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Tutar Mı Tutar Cemal - Paşhan Yılmazel
    Tutar Mı Tutar AyhanCahit Gök
    Tutar Mı Tutar Süreya Ceyda Ateş
    Tutar Mı Tutar Işık Su Kutlu
    Tutar Mı Tutar NerimanZeynep Kankonde
    Tutar Mı Tutar PirayeSelen Uçer
    Tutar Mı Tutar Kemal - Rıza Sönmez
    Tutar Mı Tutar Ali Reşat Hilmi Özçelik
    Tutar Mı Tutar Çağrı Ahmet Kürşat Öçalan
    Tutar Mı Tutar NazımCelal Tak
    Tutar Mı Tutar Bakkal Gazi Caner Alkaya
    Tutar Mı Tutar Sait Hoca - Kerem Muslugil
    Tutar Mı Tutar Fero - Ferhat Baynal
    Tutar Mı Tutar Taner - Bahadır Efe
    Tutar Mı Tutar Tomris Açelya Özcan
    Tutar Mı Tutar Efe Barış Aytaç
    Tutar Mı Tutar Tahir Ferdi Sancar
    Tutar Mı Tutar Selen - Tuna Arman


    Tutar Mı Tutar Dizi Konusu 

    Tutar mı tutar dizisinin genel hikayesi şu şekildedir; Hikaye iki yakın arkadaşın, bir gün uyandıklarında kendilerini bir dizinin başrol karakterleri olarak bulmalarıyla başlıyor. Bu iki yakın arkadaşın, başrolünde yer aldıkları diziden kurtulmaya çalışırlarken, mahalledeki karakterlere gittikçe; aşk, aile, dostluk gibi sımsıcak ilişkilerle bağlanmalarıyla da hikaye gelişiyor.
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    tutar mı tutar, tutar mı tutar dizi oyuncuları, tutar mı tutar dizisindeki oyuncuların isimleri, tutar mı tutar karakter isimleri, tutar mı tutar dizisindeki süreya kim, tutar mı tutar oyuncu kadrosu, tutar mı tutar dizisi show tv, yeni dizi tutar mı tutar, tutar mı tutar dizisinde kimler oynuyor, tutar mı tutar dizisi ilk bölüm, ceyda ateşin yeni dizisi tutar mı tutar
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TUTAR MI TUTAR DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - SHOW TV TUTAR MI TUTAR DİZİSİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top