728x90 AdSpace

  • Latest News

    25 HAZİRAN SURVİVOR KİM ELENDİ - SURVİVORDA 25 HAZİRAN ELENEN KİM OLDU

    25-haziran-survivor-kim-elendi
    SURVİVOR 25 HAZİRAN PERŞEMBE KİM ELENDİ

    Bu oynanan dokunulmazlık oyunlarından birincisini kaybeden gönüllüler ve ikincisini kaybeden ise Ünlüler takımı oldu. Dün akşam gerçekleştirilen Gönüllüler takımı ada konseyinde ismi çıkan kişiler Hasan ve Hilmicem olmuştu.

    25 Haziran Perşembe akşamı oynanan dokunulmazlığı kaybeden ünlüler ise ada konseyine sayıları 2 olduğu için isim yazamadılar ve iki isimde doğrudan Hasan ile Hilmicem'in karşısına çıktılar. Yani 25 Haziran Perşembe akşamı elemeye kalan isim Hasan, Hilmicem, Hakan ve Merve oldu. 

    Bugün adadan elenecek kişinin belli olması beklenirken izleyiciler elenecek ismin kim olduğunu oldukça merak etmektedirler. Daha önce yapılan büyük SMS oylaması sonucunda alınan oylara göre yapılan elemede bakalım bu akşam kim gidecek, adaya veda edecek isim kim olacak. 

    Yazımızın devamında 25 Haziran Ünlüler Gönüllüler ada konseyi ve konseyde yaşananlar hakkındaki tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki 25 Haziran Perşembe günü Survivorda kim elendi, survivor perşembe akşamı en yüksek smsi kim aldı gibi tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.

    Survivor Hasan mı, Hilmicem mi, Merve mi, Hakan mı Elendi?

    SURVİVOR 25 HAZİRAN 
    HAKAN
    ELENDi?


    Survivor All Star da 25 Haziran Perşembe akşamı yapılan ada konseyinde Hakan, Merve, Hilmicem ve Hasan elemeye kalan isimler oldu. Gecenin sonunda ise sms sonuçlarına göre elenen isim açıklandı ve 25 Haziran Survivordan elenen isim Hakan oldu.

    Sizce Bu Hafta Kim Elenir?

    Tahminlerinizi Yorum Bölümünden Paylaşabilirsiniz...

    ünlüler takımı eleme sonuçları, ünlülerden kim elendi, ünlüler takımı hakan mı merve mi elendi, 25 haziran ünlülerde gönüllülerde kim elendi, 25 haziran ünlüler gönüllüler elenen kim, hakan mı hasan mı elendi, konseyde en çok kimin ismi yazıldı, ünlüler gönüllüler takımı ada konseyi sonuçları, 25 haziran ünlüler sms sonuçları, 25 haziran hakan mı merve mi elendi, hakan elendi mi hasan mı, bu hafta hakan mı elenecek,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 25 HAZİRAN SURVİVOR KİM ELENDİ - SURVİVORDA 25 HAZİRAN ELENEN KİM OLDU Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top