728x90 AdSpace

  • Latest News

    GÜNEŞİN KIZLARI ALİ (TOLGA SARITAŞ) KİMDİR - TOLGA SARITAŞ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    gunesin-kizlari-ali-kimdir
    GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİ ALİ KARAKTERİ
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Kanal D de yeni başlayan Güneşin Kızları dizisi birinci bölüm ile ekranlarda yerini alırken oldukça beğenilerek olumlu tepkiler almayı başardı. 18 Haziran Perşembe akşamı başlayan ilk bölüm ile izleyicinin karşısına çıkan Güneşin Kızları dizisi hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

    Başrollerinde Emre Kınay, Funda İlhan ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Burcu Özberk, İrem Helvacıoğlu, Miray Akay ve Meltem Gülenç gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Kanal D Güneşin Kızları dizisi genel konusu, İzmirli 3 kız çocuğu olan Güneş isimli bir edebiyat öğretmeni ile yolları kesişen iş adamı Haluk'un birbirlerine aşık olmaları ardından evlenmek istemeleri ve kızların bu işe karşı çıkmaları sonucu başlayan bir aşk hikayesini konu alacaktır. Başarılı oyuncu kadrosu arasında yer alan isimlerin başında en çok aranan merak edilen isim ise Ali karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş isimli oyuncu olmaktadır. Peki Tolga Sarıtaş kimdir kaç yaşındadır işte detaylar..

    GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>

    Güneşin Kızları Ali Karakteri Kimdir?

    Tolga Sarıtaş Kimdir
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Güneşin Kızları dizisinde Ali karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş 1 Ocak 1991, İstanbul doğumludur. Halil Akkant Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Tolga Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyen Tolga Sarıtaş, müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı. 

    Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı. Şehzade Cihangir olarak ünlenen Tolga Sarıtaş, başarılı oyunculuğu ile rolünün üstesinden geldi. Muhteşem Yüzyıl dizisinin son sezonunda oynayan Yolga Sarıtaş, 125. bölümde Şehzade Cihangir’in ölümüyle diziden ayrıldı. Bu projede oldukça başarılı olan genç oyuncunun önü açık ve daha birçok projede onu göreceğiz. 

    Sinema Filmleri: 
    2011 Kalede Ki Yalnızlık (Volga Sorgu) 
    2010 Bahtı Kara (Theron Patterson) 
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    TV Dizileri: 
    2013 Muhteşem Yüzyıl Şehzade Cihangir
    2013 20 Dakika 
    2012 Öyle Bir Geçer Zamanki(Bölüm Oyuncusu) 
    2012 Arka Sokaklar(Bölüm Oyuncusu) 
    2011 Sende Gitme 

    Özlem Tekin (Kimse Bilmez) Klibinde de rol almıştır.

    güneşin kızları ali kimdir, güneşin kızları dizisi, güneşin kızları dizi oyuncuları, güneşin kızları ali karakteri, güneşin kızlarındaki ali kim, güneşin kızları oyuncu isimleri, yeni dizi güneşin kızları dizisi, gunesin kizlari dizisi, güneşin kızları karakterleri ali, gunesin kizlari ali,

    Güneşin Kızları Didem - Fatmagül Fakı Kimdir>>
    Güneşin Kızları Selin - Hande Erçel Kimdir>>
    Güneşin Kızları Peri Miray Akay Kimdir>>
    Güneşin Kızları Sevilay - Funda İlhan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Nazlı - Burcu Özberk Kimdir>>
    Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Ali - Tolga Sarıtaş Kimdir>>
    Güneşin Kızları Tuğçe - İrem Helvacıoğlu Kimdir>>

       
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GÜNEŞİN KIZLARI ALİ (TOLGA SARITAŞ) KİMDİR - TOLGA SARITAŞ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top