728x90 AdSpace

  • Latest News

    İnadına Aşk Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

    Bu yazın en iddialı yapımlarından birisi olan İnadına Aşk dizisinin yayın tarihi belli oldu. İnadına Aşk 1. bölüm 2 Temmuz Perşembe akşamı saat 21:00'de Fox Tv ekranlarında başlıyor.
    İnadına Aşk son dönemlerde popüleritesi artan komedi aşk türü dizilerin arasından sıyrılabilecek mi merak ediyorum. Peş peşe başlayan yaz dizilerinin çoğunun teması komedi aşk türünde olunca rekabette kızıştı.
     
    İnadına Aşk dizisinin başrollerinde yakışıklı oyuncu Can Yaman ve Açelya Topaloğlu var. Dizi bu ikilinin kavgaları üzerine inşa edecekleri aşkı konu alacak. Tabi sadece bu oyuncularla kalmayacak. Dizinin geniş bir oyuncu kadrosu mevcut. Cem Belevi, Nilay Duru, Yeşim Dalgıçer, İlay Erkök, Eren Vurdum ve Alper Saylık gibi oyuncularda diziye katkı sağlıyor.

    Dizide kadın erkek ilişkilerinin çatışmalarını bire bir yaşayacak ve izleyeceğiz. Ayrıca kıskanç erkek abiler kız kardeşlerini koruma içgüdülerini sergilerken zaman zaman bunun boyutunu abartarak şiddete dönüştürecek seviyeye getirecekler. Tabi bu kavgalar izleyici için keyifli anlar olacak.

    Defne ile Yalın'ın sürtüşmelerle başlayacak ve daha sonra büyük bir aşka dönüşecek olan maceralarının sonunda kazanan aşk mı olacak izleyip göreceğiz. İnadına Aşk diyorsanız bu diziyi kaçırmamanızı öneririz.

    Daha fazla bilgiyi www.inadinaaskfox.blogspot.com adresinden dizinin fan blogunda bulabilirsiniz.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: İnadına Aşk Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top