728x90 AdSpace

  • Latest News

    ADI MUTLULUK DİZİSİ KUMSAL (EZGİ EYÜBOĞLU) KİMDİR - EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    adi-mutluluk-dizisi-kumsal-kimdir
    ADI MUTLULUK DİZİSİ KUMSAL
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Ekranların yeni başlayan dizisi olan ve merakla beklenen Adı Mutluluk dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Fox tv de başlayan Adı Mutluluk dizisi oyuncuları ve karakterleri ile ilgili ayrıntılar.
    Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Zeynep Bastık, Aslı Bekiroğlu, Dilara Aksüyek, Kaan Çakır gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. 

    Adı Mutluluk dizisi Batu ve Kumsal isimli iki gencin hikayesi anlatılacaktır. Üniversite sınavını kazanan Kumsal, İstanbul da tercih yapması sonucunda Batu ile büyük bir cesaret sonucunda İstanbul'a gelmesi ile başlayan serüven ikili arasında yaşanacak bir olayı da beraberinde getirecektir.

    Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken Kumsal karakteri izleyici tarafından merak edilmektedir. Adı Mutluluk dizisi Kumsal karakterini Ezgi Eyüboğlu canlandırmaktadır. Bizde sizler için adı mutluluk dizisi kumsal kimdir ve Ezgi Eyüboğlu kimdir gibi bilgileri sizler için derledik.

    ADI MUTLULUK DİZİ OYUNCULARI>>>

    Adı Mutluluk Dizisi Kumsal Kimdir

    Ezgi Eyüboğlu Kimdir 
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Adı Mutluluk dizisinde Kumsal karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu, 15 Haziran 1988 yılında Ankara da doğmuş manken ve başarılı bir oyuncudur. Güzelliği ile büyüleyen Ezgi Eyüboğlu, İlk öğreniminin ardından kazandığı Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girip eğitimine devam eden Ezgi Eyüboğlu, iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi. 

    İkinci bir üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitimine devam etti. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı. Bazı video kliplerde de rol alan Eyüboğlu, değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi. 2012 yılı itibariyle, Muhteşem Yüzyıl adlı tv dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenen oyuncu şimdi ise Kanal D de yayınlanan bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal rolünü üstlendi.

    Ezgi Eyüboğlu Rol Aldığı Dizi ve Filmler 

    2014 – Ulan İstanbul (Ada) 
    2014 – Yasak 
    2013 - İntikam 
    2012 – Yalan Dünya – 27. bölüm 
    2012 – Sudan Bıkmış Balıklar 
    2011 – Muhteşem Yüzyıl 
    2011 – Kutsal Damacana: Dracoola 
    2011 – Kalbim Seni Seçti 
    2010 – Ateşe Yürümek 
    2008 – Arka Sokaklar 
    2007 – Senin Uğruna
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    adı mutluluk dizisi kumsal, adı mutlulukdaki kumsal, adı mutluluk dizisi kumsal kimdir, adı mutluluk dizisindeki kumsalın gerçek adı, adi mutluluk dizisi kumsal resimleri, adı mutluluk dizi oyuncuları, adı mutluluk dizisi kumsal karakteri kimdi, ezgi eyüboğlu, ezgi eyüboğlu kimdir, ezgi eyüboğlu kaç yaşındadır, ezgi eyüboğlu resimleri, ezgi eyüboğlu biyografi, ezgi eyüboğlu mutluluk dizisi, ezgi eyuboglu kim

    Ezgi Eyüboğlu Resimleri
         
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ADI MUTLULUK DİZİSİ KUMSAL (EZGİ EYÜBOĞLU) KİMDİR - EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top