728x90 AdSpace

  • Latest News

    DEMET AKALIN DERS OLSUN ŞARKI SÖZLERİ - DEMET AKALIN YENİ DERS OLSUN ŞARKISI

    demet-akalin-ders-olsun-sarki-sozleri
    DEMET AKALIN DERS OLSUN ŞARKISI
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Yeni çıkan albümler bir bir gelmeye devam ederken bir yeni albüm haberi de Demet Akalın'dan geldi. Demet Akalın merakla beklenen Pırlanta isimli yeni albümünü sevenleri ile buluşturdu. 

    Başarılı bir çok albüm ve şarkıya imza atan sevilen sanatçı Demet Akalın bu yazda yine fırtına gibi esecek. Birbirinden güzel yeni 14 şarkıya yer veren Demet Akalın bu albümde Berkay ve Sinan Akçıl gibi önemli isimlerle de çalışmıştır. 

    Demet Akalın Pırlanta albümünün çıkış parçası Ders Olsun isimli şarkı olmuştur. Ders Olsun şarkısının sözleri ve müziği başarılı sanatçı Sinan Akçıl'a aittir. Bu şarkının düzenlemesi ise ünlü isim Volga Tamöz'e aittir. 

    19 Haziran Cuma günü yayınladığı yeni Pırlanta albümü ile Demet Akalın şimdiden en çok dinlenenler arasında yerini almayı başarmıştır. Yazımızın devamında Demet Akalın'ın yeni Pırlanta albümünde yer alan şarkıların listesini ve Ders Olsun isimli şarkısının da sözlerini bulabilirsiniz. İşte Demet Akalın Ders Olsun şarkı sözleri.

    DEMET AKALIN PIRLANTA ALBÜM ŞARKILARI>>>

    Demet Akalın Ders Olsun Şarkı Sözleri
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Şimdi gelene geçene sor sen 
    Üzüle üzüle aşkı nerede nerede dert olsun 
    Git sen acele acele bensiz ecele ecele 
    Halin gelene geçene ders olsun 

    Şimdi gelene geçene sor sen 
    Üzüle üzüle aşkı nerede nerede dert olsun 
    Git sen acele acele bensiz ecele ecele 
    Halin gelene geçene ders olsun

    demet akalın ders olsun sözleri, demet akalın ders olsun şarkısı, demet akalın yeni klip şarkısı ders olsun, demet akalın pırlanta albümü, demet akalın ders olsun şarkı sözleri, demet akalin pirlanta sarki sozleri, demet akalın yeni klibi, ders olsun sarki sozleri, ders olsun demet akalın, demet akalin yeni sarkilari
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: DEMET AKALIN DERS OLSUN ŞARKI SÖZLERİ - DEMET AKALIN YENİ DERS OLSUN ŞARKISI Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top