728x90 AdSpace

  • Latest News

    22 HAZİRAN SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI - SURVİVOR ÖDÜL OYUNU SONUCU 22 HAZİRAN

    survivor-araba-odul-oyununu-kim-kazandi
    SURVİVOR 22 HAZİRAN ÖDÜL OYUNU 
    www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyunu sonucunda yazılan isimlerin ardından elenen isim belli oldu ve adadan giden kişi Doğukan oldu. Elemeye kalan Hakan ve Doğukan arasında en az oyu alan isim Doğukan oldu ve elenen isim oldu. 

    Bu hafta yeni bölümlerle devam eden survivor all star yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında büyük bir ödül oyunu oynandı. bu seferki ödül oyunu çok farklı bir oyun olacak ve yorulmadan oynanacak bir ödül oyunu olacaktır. Bu akşam 22 Haziran Pazartesi akşamı yeni bölüm ile ekrana gelen sevilen yarışma Survivor All Star yine nefes kesen bir oyun ile ekranlarda oldu. Bu akşam oynanan survivor ödül oyunu hakkındaki bilgiler yazımızın devamındadır. 

    Survivor All Star da bu akşam oynanan ödül oyunu soru cevap şeklinde olacak bir oyundur. Yarışmacılara ailelerinin kendileri hakkında neler söylediklerini tahmin etmeleri istediler ve sorular soruldu. 22 Haziran Pazartesi akşamı oynanan oyunun ödülünün ne olduğu ve kimin kazandığı gibi merak edilenleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. İşte survivor yeni bölümde yaşananlar ve oynanan ödül oyununun bilgileri.

    22 Haziran Pazartesi Survivor All Star Ödül Oyunu;
    www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    22 Haziran Pazartesi akşamı Ödül oyununda yarışmacılar Ailelerle ilgili soruları yanıtlama oyunu oynadılar.

    22 Haziran Survivor All Star Ödül Oyununda Sorulan Sorular;

    Bu akşam oynanacak olan büyük ödüllü oyunu bakalım kim kazanacak. Yarışmacılara nasıl sorular sorulacak ve en çok soruyu kim cevaplayacak göreceğiz.


    Bu akşam oyunun ödülü Kırmızı Araba ödülü oldu.

    SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ MERVE KAZANDI...

    Survivor All Star 22 Haziran Pazartesi Ödül Oyununda Sorulan Sorular
    Ödül Oyunu Soruları sonucunda en çok doğru cevabı veren 4 kişi Hakan, Turabi, Merve ve Hasan oldu. 
    Daha sonra yarı final için yarışan Hakan ve Turabi arasında oyunu kazanan TURABİ oldu ve araba oyunu için ilk finalist oldu.

    Daha sonra ise Hasan ve Merve araba oyunu için yarıştı. Hasan ve Merve arasında ise oyunu Merve kazandı.


    Survivor All Star da oynanan tüm oyunlar ve kazanılan tüm oyunlar hakkındaki bilgileri ve her hafta yapılan sms oylamasının sonuçlarını, yarışmacılar hakkındaki bilgileri, survivor all star ile ilgili tüm bilgileri sitemizin survivor bölümünde bulabilirsiniz. 

    Oyun Ve Yarışmacılar Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

    survivor ödül oyunu 22 haziran ödül, pazartesi günü ödül oyununu kim kazandı, survivor al star ödül oyunu sonuçları, survivor 22 haziran pazartesi ödül oyunu kaç kaç bitti, all star ödül oyunu, 22 hazirandaki ödül oyunu hakkında bilgiler, 22 haziran ödül oyunu bilgileri, survivor ödül oyununun ödülü, survivor all star ödül oyununu hangi takım kazandı, sörvayvır odul oyunu, 22 haziran odul oyunu sonuclari, survivor 22 haziran ödül ne, araba ödülünü kim kazandı, survivor araba ödülü
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 22 HAZİRAN SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI - SURVİVOR ÖDÜL OYUNU SONUCU 22 HAZİRAN Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top