728x90 AdSpace

  • Latest News

    SÜLEYMAN DEMİREL VEFAT ETTİ - SÜLEYMAN DEMİREL HASTALIĞI NEYDİ NEDEN ÖLDÜ

    suleyman-demirel-oldu
    SÜLEYMAN DEMİREL VEFAT ETTİ

    Ülkemizde siyasetin önemli isimlerinden olan ve önemli yere sahip olan Süleyman Demirel daha önceden rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Ankara Özel Güven Hastanesinde yatarak tedavi görmekte olan Süleyman Demirel dün gece fenalaşarak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

    Türkiye Cumhuriyetinin 9. Cumhurbaşkanı olan ve Başbakanlıkta yapan Süleyman Demirel'in siyaset hayatı 40 yılı aşmaktadır. 

    91 yaşında olan başarılı siyasetçi bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Salı gecesi saat 02:05'te fenalaşan Süleyman Demirel solunum enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeni ile hayata gözlerini yumdu. Bu acılı haber özel Güven Hastanesinden yapılan yazılı açıklama duyuruldu. 

    Süleyman Demirel'in ölümü ile ilgili hastaneden yapılan açıklama şöyledir. Özel Ankara Güven Hastanesi'nin yaptığı yazılı açıklama şöyle:

    "Sayın 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman DEMİREL, 13 Mayıs 2015 tarihinde böbrek yetmezliği, kalp yetmezliği ve akut solunum yolları enfeksiyonu sebebiyle hastanemize yatırılmıştır. 

    02.05'TE HAYATINI KAYBETTİ 
    Takip eden günlerde sağlık durumu giderek ağırlaşmış ve tedavileri devam etmekte iken, 16/06/2015 tarihinde solunum ve kalp fonksiyonlarında ileri derece kötüleşme olmuştur. Yapılan tüm girişimlere rağmen cevap alınamamış, 17/06/2015 saat 02.05 'de hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milletine baş sağlığı dileriz."

    süleyman demirel, süleyman demirel kaç yaşındaydı, süleyman demirel neden öldü, süleyman demirel öldü mü, süleyman demirel vefat etti, süleyman demirel ne zaman öldü, süleyman demirel hastalığı neydi, süleyman demirel niye öldü, süleyman demirel saat kaçta öldü, süleyman demirel kaçıncı cumhurbaşkanıydı, süleyman demirel hakkında bilgi, süleyman demirel hayatı, süleyman demirel biyografi, süleyman demirel kimdir,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SÜLEYMAN DEMİREL VEFAT ETTİ - SÜLEYMAN DEMİREL HASTALIĞI NEYDİ NEDEN ÖLDÜ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top