728x90 AdSpace

  • Latest News

    GÜNEŞİN KIZLARI NAZLI (BURCU ÖZBERK) KİMDİR - BURCU ÖZBERK KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    gunesin-kizlari-nazli-kimdir
    GÜNEŞİN KIZLARI NAZLI
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Kanal D'nin yeni yaz dizisi olan Güneşin Kızları isimli dizi ilk bölümünden itibaren oldukça sevilerek yeni bölümleri ile devam etmektedir. Konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan dizide tüm oyuncular izleyicinin beğenisini toplamıştır. Bizde sizlere Güneşin Kızları dizisindeki oyuncuları tanıtmaya devam ediyoruz. 

    Başrollerinde Emre Kınay, Funda İlhan ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Burcu Özberk, İrem Helvacıoğlu, Miray Akay ve Meltem Gülenç gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Kısa sürede sevilen ve takip edilen Güneşin Kızları dizisindeki oyuncuların başında Nazlı karakterini canlandıran güzel oyuncu Burcu Özberk gelmektedir. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile dikkat çeken başarılı oyuncu Burcu Özberk bir anda dizinin favori isimlerinden olmayı başardı. Peki Burcu Özberk kimdir işte ayrıntılar.

    GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>

    Güneşin Kızları Nazlı Karakteri Kimdir?

    Burcu Özberk Kimdir
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Güneşin Kızları dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Burcu Özberk, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Genç ve güzel oyuncu Burcu Özberk Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 

    Burcu Özberk Eğitimine devam ettiği sırada Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almaya başlamıştır. Dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile büyük beğeni topladı. Bir çok tiyatro oyununda da rol alan Burcu Özberk şimdi ise Güneşin Kızları dizisi ile yeniden kamera karşısına geçerek Nazlı karakterini canlandırmaktadır.

    Burcu Özberk Rol Aldığı Diziler

    2015 - Güneşin Kızları Nazlı Karakteri
    2013 - Muhteşem Yüzyıl Huricihan Sultan Karakteri

    güneşin kızları nazlı, güneşin kızları kimdir, güneşin kızları nazlı karakteri kim, güneşin kızlarındaki nazlının gerçek adı, güneşin kızları nazlı resimleri, güneşin kızları oyuncusu nazlı, güneşin kızları büyük kız nazlı kim, güneşin kızları nazlı gerçekte kim, güneşin kızları nazlı boyu kilosu yaşı kaç, gunesin kizlari nazli, burcu özberk kimdir, burcu özberk biyografi, burcu özberk resimleri, burcu özberk kaç yaşında boyu kilosu, burcu özberk hayatı, burcu ozberk kim,

    Güneşin Kızları Selin - Hande Erçel Kimdir>>
    Güneşin Kızları Peri Miray Akay Kimdir>>
    Güneşin Kızları Sevilay - Funda İlhan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Nazlı - Burcu Özberk Kimdir>>
    Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Ali - Tolga Sarıtaş Kimdir>>
    Güneşin Kızları Tuğçe - İrem Helvacıoğlu Kimdir>>

    Burcu Özberk Resimleri


      
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GÜNEŞİN KIZLARI NAZLI (BURCU ÖZBERK) KİMDİR - BURCU ÖZBERK KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top