728x90 AdSpace

  • Latest News

    ÇİLEK KOKUSU ASLI (DEMET ÖZDEMİR) KİMDİR - DEMET ÖZDEMİR KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    cilek-kokusu-asli-kimdir
    ÇİLEK KOKUSU DİZİSİ ASLI 
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Star Tv de yaza damgasını vuran diziler arasında olan yeni dizisi Çilek Kokusu hem oyuncularıyla, hem de konusuyla dikkat çeken diziler arasında yer alıyor. Star Tv de başlayacak olan Çilek Kokusu dizi oyuncuları arasında Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ünlenen ve sevilen oyuncular arasında yerini alan Demet Özdemir ile Ezra dizisinde rol alan Yusuf Çim ve Not Defteri dizisinden tanınan Ekin Mert Daymaz yer alıyor. 

    Çilek Kokusu dizisi bir gençlik dizisi olarak gençlerin oldukça dikkat çekeceğe benziyor. Demet Özdemir Çilek Kokusu dizisinde garsonluk yapıp ailesini geçindirmeye çalışan genç ve güzel bir kızı canlandıracaktır. 

    İzleyicilerin heyecanla beklediği Çilek Kokusu dizisi Demet Özdemir’in ilk kadın başrol oyunculuk deneyimi olacaktır. Çilek Kokusu dizisinin başrol oyuncu Demet Özdemir oldukça dikkat çeken ve aranan isimler arasında olan karakter olarak sizler için Çilek Kokusu Aslı karakteri kimdir, Demet Özdemir'in hakkında hayatını, biyografisi, resimleri merak edilenleri derledik. 

    ÇİLEK KOKUSU DİZİ OYUNCULARI>>

    Çilek Kokusu Dizisi Aslı Karakteri Kimdir?

    Demet Özdemir Kimdir 
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Çilek Kokusu dizisinde Aslı karakterini canlandıran Demet Özdemir 26 şubat 1992 yılında Kocaeli'nde doğmuştur. Akşam lisesine devam ederek mezun oldu. Daha sonra 2012 - 2013 yıllarında, bir süre Efes Kızları ile dans etti. Bu arada reklamlarda da oynamaya başladı. 2009 yılında Mustafa Sandal’ın “Ateş Et” ve “Unut” Klibinde dansçı kadrosunda oldu.


    2012 yılında Pegasus reklamında uçuş hostesi olarak oynadı. Aralık 2013’de Blue Jean Dergisi Takviminde yer aldı. Lise yıllarında 3 ay dans dersleri aldı. Lise bittikten sonra 2 yıl Şahika Tekand'da tiyatro eğitimi aldı. 2013 yılında "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide oynayarak dizi hayatına başladı. 2014 yılının Nisan ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde olduğu “Kurt Seyit ve Şura” dizisine İstanbul dönem projesi kadrosuna Alya rolüyle dahil oldu. Demet Özdemir, 2014 yılı Haziran’ında Oğuz Çelik'in yönettiği 'Tut Sözünü' Sinema Filminde Kemal Uçar, Giray Altınok birlikte rol aldı. 2014 yılında ise “Kaçak Gelinler” dizisinde rol aldı.

    Demet Özdemir'in yaşı 23
    Demet Özdemir'in boyu 1.70 cm
    Demet Özdemir'in kilosu 56 kg
    Demet Özdemir'in burcu balık
    Demet Özdemir'in göz rengi kahverengi
    Demet Özdemir'in saç rengi siyah

    Demet Özdemir Rol Aldığı Diziler


    2013 - Sana Bir Sır Vereceğim 
    2014 - Kurt Seyit ve Şura
    2014 - Tut Sözünü 
    2014 - Kaçak Gelinler

    gercekismi.blogspot.com'a aittir 
    demet özdemir kimdir, demet özdemir biyografi, demet özdemir hakkında bilgi, demet özdemir resimleri, demet özdemir kaç yaşında, demet özdemir foto galeri, demet özdemir hangi dizilerde oynadı, çilek kokusu aslı kimdir, çilek kokusundaki aslı kimdir, çilek kokusu aslı karakteri, çilek kokusu oyuncuları kimler, cilek kokusu asli kim, cilek kokusu asli

    Demet Özdemir Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ÇİLEK KOKUSU ASLI (DEMET ÖZDEMİR) KİMDİR - DEMET ÖZDEMİR KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top