728x90 AdSpace

  • Latest News

    Çilek Kokusu ile Kalbim Egede Kaldı Bu Akşam Başlıyor!

    Yaz sezonunun iki iddialı dizisi bu akşam başlıyor. Star TV'nin yeni dizisi Çilek Kokusu ile Kanal D'nin yeni dizisi Kalbim Egede Kaldı bu akşam başlıyor. Yeni dizilerin de başlaması ile çarşamba geceleri yaşanan reyting rekabeti yeni bir boyut kazanacak.

    Çarşamba akşamı ekrana gelecek diziler şöyle: Karapara Aşk (ATV), Yılanların Öcü (Show TV), Çilek Kokusu (Star ) ve Kalbim Ege'de Kaldı (Kanal D).

    Bakalım bu reyting savaşından kim galip çıkacak. Eski diziler yerlerini koruyacak mı? Yoksa yeni diziler liderliğe ele mi geçirecek? Bu soruların cevabını bu gecenin sonunda hep birlikte öğreneceğiz.
    Çilek Kokusu dizisinin başrollerinde güzel oyuncu Demet Özdemir ile yakışıklı oyuncu Yusuf Çim yer alıyor. Dizide birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Aslı ile Burak'ın tesadüfen başlayan ve duygusal bir ilişkiye doğru ilerleyen aşkları anlatılacak.

    Çilek Kokusu Fragmanı İzle | Kalbim Egede Kaldı Fragmanı İzle

    Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde başrollerinde ise Alper Saldıran ve Oya Unustası yer alıyor. Mustafa ile Zeliş  aileleri arasındaki düşmanlığı sonra erdirmek için formaliteden bir evlilik yaparlar.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Çilek Kokusu ile Kalbim Egede Kaldı Bu Akşam Başlıyor! Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top