728x90 AdSpace

  • Latest News

    SURVİVOR 1 TEMMUZ SMS SONUÇLARI - 1 TEMMUZ SURVİVOR SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU

    SURVİVOR 1 TEMMUZ SMS SONUÇLARI

    Son on yılın en iyi survivor yarışmacıların olduğu Survivor All Star da artık tam anlamıyla sona gelindi ve geriye sadece sms oylamaları ve sonuçları kaldı. Artık oyunların bittiği survivor all starda bu akşam ilk canlı yayınla Kuzey Kıbrıs'daki survivor final gecesi ekranlarda olacak. 

    1 Temmuz ve 2 Temmuz akşamları ekranlara canlı olarak gelecek olan survivor all star da bu akşam sms oylaması sonucunda 2. finalist belli olacak ve yarın 2 Temmuz akşamı ise 2 finalist arasından bir kişi survivor all star şampiyonu olacak. Turabi bilindiği gibi dün akşamki dokunulmazlık oyununu kazanarak doğrudan 1. finalist oldu. Yani 1 Temmuz Çarşamba akşamı yapılacak olan survivor sms oylamasına Turabi girmeyecek ve sms oylaması Merve, Begüm, Hilmicem arasında yapılacaktır. 

    Birinci finalist olan Turabi'nin karşısına gelecek ise 1 Temmuz Çarşamba akşamı yapılan sms oylaması sonucunda Merve, Hilmicem ve Begüm arasından biri olacak. Sona gelinen survivor da bakalım 2. finalist kim olacak ve Turabi ile kim sms'e çıkacak birde en önemlisi 2015 Survivor All Star şampiyonu kim olacaktır.


    SURVİVOR 2. FİNALİST MERVE AYDIN OLDU


    1 Temmuz Çarşamba akşamı yapılacak olan survivor all star sms oylamasına Hilmicem, Begüm ve Merve girecek ve aralarından bir kişi 2. finalist adayı olacak bu akşam sms oylamasında birinci olan isim ile Turabi 2 Temmuz Perşembe akşamı yapılacak son sms oylaması sonucunda 2015 yılının survivor şampiyonu belli olacaktır. 

    1 Temmuz Survivor All Star SMS Sıralaması
    1. Merve Aydın
    2. ***
    3. ***

    Survivorda Bu güne kadar Yapılan SMS'lerde Kim Kaç 1. Oldu

    Merve            : 2 Kere 1. Oldu, 2 Kere 3. Oldu ve 2 Kerede 4. Oldu.
    Hilmicem      : 1 Kere 1. Oldu, 2 Kere 2. Oldu ve 1 kerede 3. Oldu.
    Begüm          : 1 Kere 3. Oldu.

    SMS'e çıkacak olan 3 yarışmacıların bu zamana kadarki oylamalarda aldıkları dereceler bu şekildedir. Bakalım bu akşam yarı final eleme gecesinde kim ne kadar oy alacak ve 2. finalist kim olacak.

    Sizce Bu Akşam En yüksek SMS'i Kim Alır?

    survivor 1 temmuz sms oylaması, survivor all star 1 temmuz çarşamba kim birinci oldu, 1 temmuz survivor halk oylamasında kim birinci oldu, 1 temmuz en yüksek smsi kim aldı, bu akşam kim elendi, 1 temmuz survivordan kim elendi, 1 temmuz survivor all star begüm mü, hilmicem mi, merve mi elendi, survivor all star 2. finalist kim oldu, çarşamba akşamı survivor sms sonuçları, survivor all star 1 temmuz çarşamba sms sıralaması, merve sms de kaçıncı oldu, merve begüm ne kadar oy aldı, survivor 1 temmuz sms sonuclari sms siralamasi
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SURVİVOR 1 TEMMUZ SMS SONUÇLARI - 1 TEMMUZ SURVİVOR SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top