728x90 AdSpace

  • Latest News

    Adı Mutluluk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden dizileri ile büyük bir başarıya imza atan Süreç Film yeni bir dizi için daha kolları sıvadı. Fox TV'de yayınlanacak olan yeni dizinin adı Mutluluk olacak. Başrollerinde Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu'nun rol aldığı dizide yurtta yaşayan öğrencilerin hayat hikayesi anlatılacak.

    Kaan Yıldırım, Batu karakterini canlandırırken Ezgi Eyüboğlu ise Kumsal karakterini canlandıracak.

    Adı Mutluluk Dizisi Oyuncuları - Oyuncu Kadrosu


    Adı Mutluluk dizisiin başrollerinde Ulan İstanbul dizisinde Ferdi karakterini canlandıran Kaan Yıldırım ile İntikam dizisinde Cemre karakterini canlandıran Ezgi Eyüpoğlu yer alıyor.

    Ezgi Eyüpoğlu - Kumsal
    Kaan Yıldırım - Batu
    Ceyhun Mengiroğlu - Eren
    Zeynep Bastık - Gonca
    Aslı Bekiroğlu - Sera

    Kaan Yıldırım Kimdir? Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım 24 Aralık 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi. Londra'da pazarlama üzerine eğitim alan Kaan daha sonra özel olarak oyunculuk eğitimi de aldı. Ulan İstanbul dizisi ile tanınan yakışıklı oyuncu sergilediği başarılı performansla kısa sürede kendini kanıtladı.

    Ezgi Eyüpoğlu Kimdir? Güzel oyuncu Ezgi Eyüpoğlu 15 Haziran 1988'de Ankara'da dünya geldi. Hacettepe ve Mimar Sinan Üniversitelerinin konservatuar bölümlerinde bir süre eğitim gördü.  Kalbim Seni Seçti, Muhteşem Yüzyıl,  Sudan Bıkmış Balıklar ve İntikam gibi dizilerde rol aldı.

    Adı Mutluluk Dizisinin Konusu / Hikayesi


    Başrollerinde Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüpoğlu'nun rol aldığı Mutluluk dizisinde üniversite eğitimi için İstanbul'a yeni gelen öğrencilerin yurt ve okul arasında geçen hayatları anlatılacak. Kumsal zengin bir ailenin mutsuz kızıdır. Babasının istediği gibi yaşayan ve onun istediği okullarda eğitim alan Kumsal bu zinciri kırmak için üniversiteyi fırsat bilir. Babası İzmir'deki bir üniversitede mühendis olmasını isterken Kumsal İstanbul'daki bir üniversiteyi tercih eder. Babasının karşı çıkmasına rağmen İstanbul'a gitmeye kararlıdır. Batu'yla tanışmasıyla birlikte bu kararını hayata geçirme konusunda iyice cesaretlenir. Kısa sürede çok iyi anlaşmaya başlayan Batu ve Kumsal İstanbul'da üniversite hayalleri kurmaya başlarlar.

    Adı Mutluluk Dizisi Hani Kanalda? Ne Zaman Başlıyor?


    Mutluluk dizisi 23 Haziran'da Fox TV'de başyalacak. Dizi salı akşamları ekrana gelecek.

    Adı Mutluluk Dizisi, Adı Mutluluk Oyunucu Kadrosu, Mutluluk Dizsinin Oyuncuları, Mutluluk Konusu ve Hikayesi, Mutluluk Ne Zaman?, Mutluluk Hangi Kanalda?, Mutluluk Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Mutluluk, Mutluluğun Oyuncuları
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Adı Mutluluk Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top