728x90 AdSpace

  • Latest News

    Sesi Çok Güzel Umut Kaplan Kimdir?

    Fox TV'nin sevilen şarkı yarışması Sesi Çok Güzel 3. bölümü ile de bomba gibi. Birbirinden yetenekli şarkıcı adaylarının yarıştığı Sesi Çok Güzel'de bu hafta da birbirinden yetenekli yarışmacılar sahne alacak. Bu haftanın öne çıkan yarışmacılarından biri de Umut Kaplan olacak. Sibel Can'ın keşfettiği genç yarışmacı muhteşem sesi ile herkesi kendine hayran bırakacak.

    Sesi Çok Güzel Umut Kaplan Kimdir?


    21 yaşında olan Umut Kaplan, Sibel Can'ın konser verdiğini öğrenince hemen harekete geçmiş. Sibel Can'ın konserinde sahneye çıkan genç şarkıcı Orhan Gencebay'dan Kaderimin Oyunu isimli şarkıyı seslendirerek herkesi kendine hayran bıraktı. Sibel Can'ı da etkilemeyi başaran Umut Kaplan, Sesi Çok Güzel'de yarışma imkanı buldu. Sibel Can'ın takımında yer alan Umut yarışmada İlyas Yalçıntaş'ın seslendiği İncir bir diğer adıyla Bu Tuzlu Meltem Mi Böyle isimli şarkıyı seslendirecek.


    Sesi Çok Güzel Umut Kaplan Kimdir? Sesi Çok Güzel Umut Kaplan, Umut Kaplan Dinle, Umut Kaplanın Söylediği Şarkılar, Umut Kaplandan Şarkı Dinle, Umut Kaplan İncirler, Umut Kaplan Bu Tuzlu Meltem Mi Böyle, Umut Kaplan Kimdir? Sesi Çok Güzel 29 Nisan,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sesi Çok Güzel Umut Kaplan Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top