728x90 AdSpace

  • Latest News

    Hızır Çakırbeyli Kimdir? - Oktay Kaynarca

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi çok yakında başlıyor. Dizinin başrolünde ise sevilen oyuncu Oktay Kaynarca yer alıyor. Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli ismindeki mafya babasını canlandırıyor.

    Hızır Çakırbeyli Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli'yi Oktay Kaynarca canlandırıyor. Mafya babası olan Hızır'ın geniş bir ailesi vardır. Hızır yeraltı dünyasında racon keserken bu geniş aileye karısı Meryem sahip çıkıyor. Karadeniz kadını olan Meryem, Hızır'ın kadın versiyonu gibidir.

    Oktay Kaynarca Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Sevilen oyuncu Oktay Kaynarca 27 Ocak 1965'de İstanbul'da dünyaya geldi. İlk olarak 1989'da yayınlanan Gençler dizisinde rol aldı. Daha sonra  Şans Blokları,  Aynalı Tahir,  Tek Celse,  Yeditepe İstanbul,  Esir Şehrin İnsanları, Kurtlar Vadisi,  Aşkımızda Ölüm Var, Kuzey Rüzgari, Adanalı, Sen Harikasın ve Ustura Kemal gibi pek çok dizide rol aldı. Bir süredir ekranlardan uzak olan sevilen oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile geri dönüyor. Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbey karakterini canlandırıyor.
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır Çakırbeyli, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır Çakırbeyli Gerçek Adı Ne? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır Çakırbeyli Gerçek İsmi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır Çakırbeyli, Oktay Kaynarca Kimdir? Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizileri, Oktay Kaynarca Dizisi, Oktay Kaynarca Resimleri, Oktay Kaynarca Fotoğrafları,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hızır Çakırbeyli Kimdir? - Oktay Kaynarca Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top