728x90 AdSpace

  • Latest News

    Poyraz Karayel Begüm - Şebnem Hassanisoughi Kimdir?

    Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'e yeni bir oyuncu daha katılıyor. Senaryonun başından beri yurtdışında olan Begüm karakteri 16. bölümden itibaren dizide yer alacak. Begüm karakterini daha önce Tatar Ramazan, Kayıp Şehir ve Bana Artık Hicran De gibi dizilerde rol alana güzel oyuncu Şebnem Hassanisoughi canlandıracak.

    Poyraz Karayel Begüm Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Poyraz Karayel dizisinde yurtdışında olduğu için yüzü hiç gösterilmeyen Begüm karakterini Şebnem Hassanisoughi canlandırıyor. Poyraz'ın eski karısı olan Begüm uzun süredir yurtdışında yaşıyordu. Oğlu Sinan'ın paylaştığı fotoğrafta Poyraz'la Ayşegül'ü yan yana görünce Türkiye'ye dönme kararı aldı. Sürpriz bir şekilde İstanbul'a gelen Begüm hiç beklemedikleri bir anda Poyraz, Ayşegül ve Sinan'ın karşısına çıkar. Sinan annesini karşısında görünce çok sevinir. Eski karısını karşısında gören Poyraz ise büyük bir şaşkınlık yaşar. Begüm'ün dönüşü Poyraz ve Ayşegül arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecek. Cevabı merakla beklenen bu sorunun yanıtını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte öğreneceğiz.

    Şebnem Hassanisoughi Kimdir? Nereli?


    Güzel oyuncu Şebnem Hassanisoughi 1 Ocak 1985'te İstanbul'da dünyaya geldi. Babası İran'lı annesi ise Türk'tür. Annesi ile babası üniversitede tanışıp evlenmiş. Ailesinin işi gereği 4 yaşından sonra Anadolu'nun çeşitli şehirlerini dolaşmış. 10 yıl süren ayrılıktan sonra ailecek İstanbul'a geri dönmüşler. Şebnem Hassanisoughi, 2012'de rol aldığı Geriye Kalan isimli filmle İzmir Film Festivali'de en iyi kadın oyuncu ödülünü almış. 2008 yılından beri dizilerde rol alan güzel oyuncu Dantel, Kılıç Günü, Firar, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan ve  Bana Artık Hicran De gibi dizilerde yer aldı. Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Poyraz Karayel dizisi ile yeniden kamera karşısına geçiyor.
    Etiketler: Poyraz Karayel Begüm Kimdir? Poyraz Karayel Begümün Gerçek Adı Ne? Poyraz Karayel Begüm Gerçek Hali, Poyraz Karayel Sinanın Annesi Begüm, Şebnem Hassanisoughi Kimdir? Şebnem Hassanisoughi Biyografisi, Şebnem Hassanisoughi Dizileri, Şebnem Hassanisoughi Kaç Yaşında? Şebnem Hassanisoughi Fotoğrafları, Şebnem Hassanisoughi Resimleri, Şebnem Hassanisoughi Nereli? Şebnem Hassanisoughi Poyraz Karayel, Şebnem Hassanisoughi Türk Mü? Şebnem Hasanisogi, Poyrazın Karısı Kim?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poyraz Karayel Begüm - Şebnem Hassanisoughi Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top