728x90 AdSpace

  • Latest News

    Güzel Köylü Sude - Su Kutlu Kimdir?

    Oyuncu kadrosunda Gizem Karaca, Berk Cankat, Mehmet Ali Nuroğlu, Erkan Sever, Simge Selçuk ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi pek çok sevilen oyuncuyu barındıran Güzel Köylü dizisi hız kesmeden devam ediyor. Dizinin öne çıkan oyuncularından biri olan Su Kutlu dizide Sude karakterini canlandırıyor.

    Güzel Köylü Sude Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Güzel Köylü dizisindeki Sude karakterini genç oyuncu Su Kutlu canlandırıyor. Gül'ün küçük kardeşi olan Sude İstanbul'da doğup büyümüştür. Tam bir teknoloji bağımlısı olan Sude'nin elinden tablet ve telefon hiç düşmez. Ancak bu durum ablası Gül'ün köye yerleşme kararıyla değişir. Başlarda köye taşınma işine itiraz eden Sude zamanla köy hayatına alışır ve tabletle telefonu bir kenara atarak ördek ve kuzu beslemeye başlar.

    Su Kutlu Kimidir? Kaç Yaşında?


    Güzel oyuncu Su Kutlu 1 Ocak 1991'de İstanbul'da dünyaya geldi. İlk olarak  Hayatımın Rolü dizisinde rol alan güzel oyuncu daha sonra  Ali Ayşe'yi Seviyor ve Çalıkuşu gibi dizilerde de rol aldı. Son olarak Güzel Köylü dizisinde rol alan genç oyucu canlandırdığı Sude karakteri ile izleyicilerden tam not aldı.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Güzel Köylü Sude - Su Kutlu Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top