728x90 AdSpace

  • Latest News

    Dizi Kıyafetleri Modası Neden Popüler?

    Söz konusu televizyon hele birde diziler olunca o zaman akan sular duruyor bizler için. Sevdiğimiz diziyi bütün bir hafta heyecan içinde bekler o gün bizi dizide ne gibi sürprizlerin beklediğiniz düşünerek geçiririz günlerimizi. Diziler kadar dizi de giyilen dizi kıyafetleri de kendi aramızda konuşulur tarzını beğendiğimiz dizi karakterlerinin giydikleri için yorumlar yapar beğendiğimiz kıyafetleri zaman, zaman kendi tarzımıza yansıtırız.
    Dizi Kıyafetleri

    Dizi günü gelip çatınca erkenden yemeğimizi yer çayımızı demler atıştırmalıklarımızı hazırlayarak televizyonun karşısına geçeriz. Biz kadınlar bir yandan diziyi izlerken bir yandan da özellikle dizide kim ne giymiş diye süzmeye koyuluruz. Dizi kıyafetleri hemen ertesi gün özellikle kadınlar ve genç kızlar arasında konuşulmaya başlanır. Gerek konusu ile gerek dizide giyilen kıyafetleri ile en çok konuşulan dizilerden birde Medcezirdir. Geçen yılın öne çıkan dizilerinden olan bu yılda yeni sezon bölümleri ile devam eden Medcezir dizisinin mirası özellikle giydiği kıyafetler ile en çok konuşulan karakter haline geldi. Farklı stili ve giyim tarzı ile özellikle genç kızların hayranı olduğu Mira giyim konusunda birçok genç kızın ilham kaynağı. Medcezir dizisi Mira stil incelemesi yapan genç kızlar miranın yapmış olduğu kıyafet ve ayakkabı kombini içinde oldukça güzel şeyler söylüyorlar. Avrupai giyinen zıt parçaları bir biri ile harika bir şekilde kombin yapan miranın kıyafetleri stil uzmanları tarafından da beğeniliyor. Genç dinamik ve aynı zamanda da çok şık giyinen Mira dizide mini şortlar, taytlar ve elbiseler ile karşımıza çıkıyor. Vücuduna oturan kıyafetleri daha çok tercih eden zaman, zaman salaş giyinmeyi de seven mira kendine has giyim stili ile farklı olmayı başarıyor. Geometrik desenleri sık bir şekilde giydiği elbiselerde kullanırken salaş tişörtlerin altına giydiği tarz etek ve şortlar ile ters köşe yapmayı çok iyi bir şekilde başarıyor.

    Dizinin geçen yıl gösterildiği bölümlerinde daha seksi kıyafetler giyerken bu yıl öne çıkan sade şıklık trendi miraya da yansımış ve hem doğallığı hem de şıklığı daha çok giydiği spor kıyafetlere taşımış. Büyük bir izleyici kitlesine sahip dizi daha uzun süre ekranlarda olmaya devam edecek ve dizinin tarz karakteri mira giydiği dizi kıyafetleri ile konuşulmaya devam edecek gibi duruyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dizi Kıyafetleri Modası Neden Popüler? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top