728x90 AdSpace

  • Latest News

    Hilal Bölükbaşı Kimdir? - Sesi Çok Güzel Fox TV

    Fox TV'de başlayan Sesi Çok Güzel yarışması ilk bölümü ile büyük ilgi topladı. Birbirinden yetenekli genç yarışmacıların sahne aldığı yarışmada izleyiciler muhteşem bir müzik şöleni yaşadı. Sahne alan yarışmacılardan biri İzmir'den katılan Hilal Bölükbaşı'ydı.

    Sesi Çok Güzel Hilal Bölükbaşı Kimdir?


    İzmir'de yaşayan Hilal Bölükbaşı bir cafede çalışmaktadır. Her zamanki gibi işini yapmakta olan Hilal bir anda Gökhan Türkmen'i karşısında görünce kısa süreli bir şok yaşar. Gökhan Türkmen, Hilal'le sohbet ederek onu rahatlatmaya çalıştı. Hilal sohbet sırasında müziğe çok geç yaşta başladığını söyledi. Hilal sohbetin ardından Rihanna'nın Stay isimli şarkısını seslendirdi. Hilal'in sesini beğenen Gökhan Türkmen annesinden de izin alarak Hilal'le birlikte İstanbul'a döndü. Hilal'in en büyük destekçisi olan annesi kızına çok güvendiğini belirterek onu Gökhan Türkmen'e emanet etti.

    Hilal Bölükbaşı Kimdir? Hilal Bölükbaşı Gökhan Türkmen, Hilal Bölükbaşı İzmir, Hilal Bölükbaşı Fox TV, Hilal Bölükbaşı Şarkı Yarışması, Hilal Bölükbaşı Sesi Çok Güzel Yarışması, Hilal Bölükbaşı, Hilal Bölükbaşı Dinle, Hilal Bölükbaşının Söylediği Şarkılar
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hilal Bölükbaşı Kimdir? - Sesi Çok Güzel Fox TV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top