728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ya Tutarsa Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Show TV

    Yaz ayları sabırsızlıkla beklenirken televizyon kanallarından da gözle görülür bir hareket başladı. Yaz ayları için birbirinden iddialı diziler hazırlanıyor. Bunlardan biri de Show TV'de yayınlanacak olan Ya Tutarsa ismi dizi olacak. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden dizinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı.

    Ya Tutarsa Dizisi Oyuncuları / Oyuncu Kadrosu


    Ya Tutarsa dizisinin başrollerinde  Fırtına, Bir Bulut Olsam, Ezel ve Urfalıyım Ezelden gibi dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu Cahit Gök ve  Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Ortega Sedat karakteri ile hafızalara kazınan Paşahan Yılmazel yer alıyor. Dizide ayrıca Ulan İstanbul dizisinde canlandırdığı Şehriban karakteri ile büyük beğeni toplayan Zeynep Kankon de rol alıyor.

    Ya Tutarsa Dizisi Konusu / Hikayesi


    Ya Tutarsa dizisinde iki gencin başında geçen sıra dışı macera anlatılacak. Cahit Gök ve Paşhan Yılmazel'in canlandırdığı karakterler içine düştükleri sitcom'dan kurtulmak için çetin bir mücadeleye girişir. Bütün hikaye bundan sonra başlar.

    Ya Tutarsa Dizisi Hangi Kanalda? Ne Zaman Başlıyor?


    Ya Tutarsa Show TV'de ekrana gelecek. Çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanması belenen dizisinin haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

    Etiketler: Ya Tutarsa Dizisi, Ya Tutarsa Oyuncu Kadrosu, Ya Tutarsa Oyuncuları, Ya Tutarsa Dizisi Konusu, Ya Tutarsa Dizisi Hikayesi, Ya Tutarsa Show TV, Ya Tutarsa Ne Zaman Başlıyor? Ya Tutarsa Hangi Gün Başlayacak? Ya Tutarsa Hangi Kanalda? Ya Tutarsa Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Ya Tutarsa
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ya Tutarsa Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Show TV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top