728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kiraz Mevsimi Senacan (Ece Yüksel Kimdir?)

    Özellikle gençler tarafından ilgi ile izlenen Fox TV'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi'ne geçtiğimiz bölümlerde iki yeni oyuncu katıldı. Sevilen oyuncu Zeynep Kankonde ve genç oyuncu Ece Yüksel diziye katılan isimler oldu. Zeynep Kankonde, Naciye Hala karakterini canlandırırken Ece Yüksel de kızı Senacan'ı canlandıracak.

    Kiraz Mevsimi Senacan Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Kiraz Mevsimi dizisindeki Senacan karakterini genç oyuncu Ece Yüksel canlandırıyor. Ayaz'ın halası olan Naciye'nin kızı olan Senacan biraz sorunlu bir kızdır. İçine kapanık ve pek konuşmayan bir kız olan Senacan değişik tarzıyla çevresindekileri önemsemeden yaşamayı seviyor.

    Ece Yüksel Kimdir?


    Genç oyuncu Ece Yüksel ilk olarak 2009'da Star TV'de ekrana gelen Güldünya isimli dizide kamera karşısına geçti. Daha sonra Av Mevsimi ve Çekmeceler isimli sinema filmlerinde rol aldı. Genç oyuncu son olarak Nefesim Kesilene Kadar filminde rol aldı. Kiraz Mevsimi dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen genç oyucu Senacan karakterini canlandırıyor.


    Kiraz Mevsimi dizisi yeni bölümleriyle her cumartesi 20:00'de Fox TV'de ekrana geliyor.
    Etiketler: Kiraz Mevsimi Dizisi Senacan Kimdir? Kiraz Mevsimi Senacanın Gerçek Adı Ne? Kiraz Mevsimi Senacan Gerçek İsmi, Kiraz Mevsimi Senacan, Ece Yüksel Kimdir? Ece Yüksel Biyografisi, Ece Yüksel Dizileri, Ece Yüksel Kaç Yaşında? Ece Yüksel Fotoğrafları, Ece Yüksel Resimleri, Ece Yüksel Kiraz Mevsimi Dizisi, Ayazın kuzeni Kimdir?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kiraz Mevsimi Senacan (Ece Yüksel Kimdir?) Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top