728x90 AdSpace

  • Latest News

    İstanbul'un Merkezinde Lüks Yaşam Sunan Daireler

    New Bahçeşehir
    Ülkemizdeki ekonomik gelişmelerle doğru orantılı olarak inşaat sektörüde önemli bir mesafe katetmiştir. Bir biri ardına yükselen konut projeleri artık sadece barınma ihtiyacını gözetmekten çıkarak tam anlamıyla bir yaşam alanı sunmaya başlamıştır. İstanbul'un yeni gözde yaşam kenti Bahçeşehir'de yükselen bir proje var ki diğerlerinden farklı olduğunu ilk bakışta gözler önüne seriyor.
    Özyurtlar İnşaat'a ait olan Nlive Bahçeşehir projesi modern bir yaşam alanı arayışında olanların beklentilerini karşılarken, ileriye dönük yatırım amacıyla konut satın almak isteyenler içinde büyük fırsatlar sunuyor.

    Projenin tamamlanması ile birlikte Nlive Bahçeşehir satılık olan dairelere büyük bir ilgi gösterildi. Her bütçeye ve ihtiyaca karşılık verecek seçenekler sunan Özyurtlar İnşaat sizleri uygun fiyatlarla daire sahibi yapmak için bir çok fırsat sunuyor. Bu güne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat yeni projesi olan Nlive Bahçeşehir Fiyatları ile de müşterilerinin yüzünü güldürecek.

    Siz de bu nezih ve modern yaşam alanında lüx bir daire sahibi olmaya ne dersiniz?
    İlk etapta lansmana özel fiyatlarla müthiş fırsatlar ve kolay ödeme seçeneklerinden hemen yararlanmak için iletişime geçebilirsiniz. İstanbul'un merkezinde yer alan New Bahçeşehir projesi toplu taşıma alanlarına kolay ulaşım imkanlarının yanı sıra, çevresindeki bir çok alışveriş merkezine yakınlığı ile de gözlerden kaçırılmaması gereken bir ayrıntı olarak dikkatleri çekiyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: İstanbul'un Merkezinde Lüks Yaşam Sunan Daireler Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top