728x90 AdSpace

  • Latest News

    Acil Aşk Aranıyor Özge - Gözde Mukavelat Kimdir?

    Pazar akşamları Show TV'de ekrana gelen Acil Aşk Aranıyor dizisine yeni katılan Gözde Mukavelat, Sinan'ın eski sevgilisi Özge'yi canlandırıyor. Geçtiğimiz günlerde TRT'de yayınlanan Filinta dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan güzel oyuncunun Acil Aşk Aranıyor'da kalıcı olup olmayacağını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

    Acil Aşk Aranıyor Özge Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Acil Aşk Aranıyor dizisindeki Özge karakterini güzel oyuncu Gözde Mukavelat canlandırıyor. Sinan'ın lise aşkı olan Özge eğitim için Amerika'ya gidince ikili ayrılmış. Yıllar sonra tekrar geri dönen Özge, Sinan'a hala aşıktır. Özge'nin gelişi en çok Nisan'ı rahatsız eder.

    Gözde Mukavelat Kimdir?



    Güzel oyuncu Gözde Mukavelat, 09 Eylül 1977'de İzmit'te dünyaya geldi. İlk olarak Avrupa Yakası dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Daha sonra Doktorlar,  Yalancı Yarim, Arka Sıradakiler, Unutulmaz ve Çılgın Kanal gibi pek çok dizide rol aldı. Son olarak Küçük Gelin dizisinde rol alan güzel oyuncu Öğretmen Melek karakterini canlandırmıştı. Son olarak Filinta dizisinde tek bölümlük konuk oyuncu olarak yel almıştı. Acil Aşk Aranıyor dizisi ile tekrar kamera karışına geçen güzel oyuncu Özge karakterini canlandırıyor.
    Etiketler: Acil Aşk Aranıyor Özge Kimdir? Acil Aşk Aranıyor Dizisi Özge Gerçek Adı Ne? Acil Aşk Aranıyor Özgenin Gerçek İsmi, Acil Aşk Aranıyor Dizisindeki Özge , Gözde Mukavelat Kimdir? Gözde Mukavelat Biyografisi, Gözde Mukavelat Dizileri, Gözde Mukavelat Kaç Yaşında? Gözde Mukavelat İsntagram Fotoğrafları, Gözde Mukavelat Resimleri, Gözde Mukavelat Acil Aşk Aranıyor Dizisi, Gözde Mukavelat Doğum Günü Ne Zaman? Acil Aşk Aranıyor Dizisinde Özge Kim?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Acil Aşk Aranıyor Özge - Gözde Mukavelat Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top