Kanal D'de yepyeni bir yemek programı başlıyor. Değişik formatıyla dikkat çeken programda yarışmacılar hem kendi aralarında yarışacak hem de jüriye yemeklerini beğendirmeye çalışacaklar. Pişir Yedir Kazan 4 Mayıs'tan itibaren hafta içi her gün 13:00'de ekrana gelecek.
Pişir Yedir Kazan'da her hafta 5 yarışmacı kıyasıya bir mücadeleye girecek. Yarışmacılar pişirdikleri yemeği önce diğer yarışmacılara ardından da jüri üyelerine sunacak. Haftanın sonunda jüriden en yüksek puanı alarak birinci olan yarışmacıyı tam 10 bin liralık bir ödül bekliyor.
Pişir Yedir Kazan yarışmasının sunuculuğunu güzel oyuncu Yeliz Şar yapıyor. 30 Mayıs 1978'de Almanya'da dünyaya gelen güzel oyuncu Yaprak Dökümü, Dürüye'nin Güğümleri, İşler Güçler ve Cesur Hemşire gibi pek çok dizide rol aldı. Yarışmanın jüri koltuğunda ise ünlü şef Rafet İnce, yemek yazarı Nastassia Coşkunseven ve ünlü sanatçı Safiye Soyman yer alıyor.
Her hafta beş değişik yarışmacının yarışacağı Pişir Yedir Kazan'a başvurmak için kanald.com.tr'ye girmeniz yeterli. Başvuru formunda kişisel bilgilerinizin yanı sıra fotoğrafınız da isteniyor.
Pişir Yedir Kazan Yarışması Formatı
Pişir Yedir Kazan'da her hafta 5 yarışmacı kıyasıya bir mücadeleye girecek. Yarışmacılar pişirdikleri yemeği önce diğer yarışmacılara ardından da jüri üyelerine sunacak. Haftanın sonunda jüriden en yüksek puanı alarak birinci olan yarışmacıyı tam 10 bin liralık bir ödül bekliyor.
Pişir Yedir Kazan Yarışması Sunucusu ve Jüri Üyeleri
Pişir Yedir Kazan yarışmasının sunuculuğunu güzel oyuncu Yeliz Şar yapıyor. 30 Mayıs 1978'de Almanya'da dünyaya gelen güzel oyuncu Yaprak Dökümü, Dürüye'nin Güğümleri, İşler Güçler ve Cesur Hemşire gibi pek çok dizide rol aldı. Yarışmanın jüri koltuğunda ise ünlü şef Rafet İnce, yemek yazarı Nastassia Coşkunseven ve ünlü sanatçı Safiye Soyman yer alıyor.
Pişir Yedir Kazan Başvuru Formu
Her hafta beş değişik yarışmacının yarışacağı Pişir Yedir Kazan'a başvurmak için kanald.com.tr'ye girmeniz yeterli. Başvuru formunda kişisel bilgilerinizin yanı sıra fotoğrafınız da isteniyor.