728x90 AdSpace

  • Latest News

    Pişir Yedir Kazan Yarışması Sunucusu ve Jüri Üyeleri - Kanal D

    Kanal D'de yepyeni bir yemek programı başlıyor. Değişik formatıyla dikkat çeken programda yarışmacılar hem kendi aralarında yarışacak hem de jüriye yemeklerini beğendirmeye çalışacaklar. Pişir Yedir Kazan 4 Mayıs'tan itibaren hafta içi her gün 13:00'de ekrana gelecek.

    Pişir Yedir Kazan Yarışması Formatı 


     Pişir Yedir Kazan'da her hafta 5 yarışmacı kıyasıya bir mücadeleye girecek. Yarışmacılar pişirdikleri yemeği önce diğer yarışmacılara ardından da jüri üyelerine sunacak. Haftanın sonunda jüriden en yüksek puanı alarak birinci olan yarışmacıyı tam 10 bin liralık bir ödül bekliyor.

    Pişir Yedir Kazan Yarışması Sunucusu ve Jüri Üyeleri 


    Pişir Yedir Kazan yarışmasının sunuculuğunu güzel oyuncu Yeliz Şar yapıyor. 30 Mayıs 1978'de Almanya'da dünyaya gelen güzel oyuncu Yaprak Dökümü, Dürüye'nin Güğümleri, İşler Güçler ve Cesur Hemşire gibi pek çok dizide rol aldı. Yarışmanın jüri koltuğunda ise ünlü şef Rafet İnce, yemek yazarı Nastassia Coşkunseven ve ünlü sanatçı Safiye Soyman yer alıyor.

     Pişir Yedir Kazan Başvuru Formu 


    Her hafta beş değişik yarışmacının yarışacağı Pişir Yedir Kazan'a başvurmak için kanald.com.tr'ye girmeniz yeterli. Başvuru formunda kişisel bilgilerinizin yanı sıra fotoğrafınız da isteniyor.
    Pişir Yedir Kazan Yarışması, Pişir Yedir Kazan Sunucusu, Pişir Yedir Kazan Jürisi, Pişir Yedir Kazan Yeliz Şar, Pişir Yedir Kazan Yarışmacıları, Pişir Yedir Kazan Kanal D, Pişir Yedir Kazan Formatı, Pişir Yedir Kazan Başvuru Formu, Pişir Yedir Kazan Tarifleri, Pişir Yedir Kazan Yemekleri, Pişir Yedir Kazan Yemek Yarışması, Pişir Yedir Kazan Saat Kaçta? Pişir Yedir Kazan Ne Zaman? Pişir Yedir Kazan Nastassia Coşkunseven
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pişir Yedir Kazan Yarışması Sunucusu ve Jüri Üyeleri - Kanal D Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top