728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kara Ekmek Canan - Tuğba Melis Türk Kimdir?

    Kara Ekmek dizisinin oyuncu kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı. Güzel oyuncu Tuğba Melis Türk ile Alican Albayrak 14. bölümden itibaren Kara Ekmek dizisinde yer alacak. Tuğba Melis Türk, Canan karakterini canlandırırken Alican Albayrak ise Ömer karakterini canlandıracak.

    Kara Ekmek Canan Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Kara Ekmek dizisindeki Canan karakterini Tuğba Melis Türk canlandırıyor. Canan ile Ömer kimsenin beklemediği bir anda yalının kapısını çalacak. Yakıdaki herkes bu gizemli misafirlerin kim olduğunu merak etmektedir. Taylan'dan intikam almak için gelen Ömer amacına ulaşabilecek mi? Bunu önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz.

    Tuğba Melis Türk Kimdir? Kaç Yaşında?


    Güzel oyuncu Tuğba Melis Türk, 7 Eylül 1990'da İstanbul'da dünyaya geldi. 2011'de katıldığı Best Model of Turkey'de birinci olarak dikkatleri üzerine çekti. 2004 yılında başladığı oyunculuk kariyerine bir çok dizide rol alarak devam etti. Güzel oyuncu Büyük Buluşma, Arka Sokaklar, Annem, Senin Uğruna, Uygun Adım Aşk, Adını Feriha Koydum, Leyla İle Mecnun, Kaçak, Sana Bir Sır Vereceğim ve Hatası Kul Olmaz gibi pek çok sevilen dizide rol aldı. Ayrıca Kolpaçino ve Cehennem isimli sinema filmlerinde de rol aldı. Kara Ekmek dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen Tuğba Melis Türk, Canan karakterine hayat veriyor.

    Kara Ekmek dizisi yeni bölümleri ile her cuma 20:00'de ATV'de ekrana geliyor. Tuğba Melis Türk önümüzdeki bölümden itibaren Kara Ekmek dizisinde rol almaya başlıyor.

    Etiketler: Kara Ekmek Canan Kimdir? Kara Ekmek Canan Gerçek Adı Ne? Kara Ekmek Cananın Gerçek İsmi , Kara Ekmek Dizisi Canan, Kara Ekmekteki Canan Kim? Tuğba Melis Türk Kimdir? Tuğba Melis Türk Biyografisi, Tuğba Melis Türk Dizileri, Tuğba Melis Türk Kaç Yaşında? Tuğba Melis Türk Fotoğrafları,Tuğba Melis Türk Resimleri, Tuğba Melis Türk Kara Ekmek Dizisi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kara Ekmek Canan - Tuğba Melis Türk Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top