728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kösem Sultan - Bensu Soral Kimidir?

    Star TV'de yayınlanacak olan Kösem Sultan dizisi için aylardır süren oyuncu arayışı nihayet sonuçlandı. Dizide Kösem Sultan'ı kimin canlandıracağı merak konusuydu. Arayışlar sürerken Beren Saat ve Tuba Büyüküstün gibi oyuncuların isimleri sık sık geçiyordu. Ama yapımcılar büyük bir sürpriz yaparak ünlü isimlerin yerine genç oyuncu Bensu Soral'da karar kıldı.

    Kösem Sultan Kimidir?


    Osmanlı devletinin en önemli kadın sultanlarından biri olan Kösem Sultan, oğulları ve torunlarının padişahlık yaptığı dönemlerde devlet yönetiminde önemli bir ağırlığı vardı. Bosna'dan cariye olarak getirilen Kösem Sultan'ın gerçek adı Anastasya'dır. Ancak nereli olduğu konusunda kesin bir bilgi mevcut değildir. Bosnalı ya da Rum olduğu konusunda rivayetler vardır. Dizide Kösem Sultan'ın 20'li yaşları anlatılacak.

    Bensu Soral Kimidir?


    Genç oyuncu Bensu Soral, 1991'de Bursa'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi olan olan Soral özel olrak oyunculuk eğitimi alıyor. İlk olarak 2012'de yayınlanan Yol Ayrımı isimli dizide  Ahmet Uğurlu, Engin Altan Düzyatan ve  Dolunay Soysert gibi oyuncularla birlikte rol aldı. Daha sonra ise ATV'de yayınlanan Vicdan dizisinde rol aldı. Son olarak ise Kanal D'de ekrana gelen lise dizisi Boynu Bükükler'de başarılı bir performans sergiledi. Boynu Bükükler'de Miral karakterini canlandıran genç oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kösem Sultan dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Bensu Soral'ın nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu.

    Ablasının İzinden Gidiyor


    Kösem Sultan rolü için seçilen genç oyuncu Bensu Soral ve başarılı oyuncu Hande Soral'ın kardeşler. Küçük Kadınlar dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Hande Soral Bir Günah Gibi, Alev Alev, Budala ve Böyle Bitmesin gibi pek çok dizide rol aldı. Güzel oyuncu halen devam eden Yılanların Öcü dizisinde Fatma karakterini canlandırıyor.

    Etiketler: Kösem Sultan Kimdir? Kösem Sultan Gerçek Adı Ne? Kösem Sultanın Gerçek İsmi, Kösem Sultan Dizisi, Bensu Soral Kimdir? Bensu Soral Biyografisi, Bensu Soral Dizileri, Bensu Soral Kaç Yaşında? Bensu Soral Fotoğrafları,Bensu Soral Resimleri, Bensu Soral Kösem Sultan Dizisi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kösem Sultan - Bensu Soral Kimidir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top