728x90 AdSpace

  • Latest News

    Nur Yerlitaş Maral En Güzel Hikayem Dizisine Konuk Oyuncu Olacak!

    İşte Benim Stilim yarışasının sevilen jüri üyesi ünlü modacı Nur Yerlitaş, Maral En Güzel Hikayem Dizisine konuk oyuncu olarak katılıyor. TV8'in sevilen dizisi Maral En Güzel Hikayem de Nur Yerlitaş süprizi yaşanacak. Bu hafta 9.bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin kadrosuna Nur Yerlitaş katılıyor. Sempatik tavırlarıyla tüm Türkiye'nin sevdiği bir isim olan ünlü modacı oyunculuk deneyimi yaşayacak.
    Başarılı Dizi Maral'ın yeni bölümünde Perşembe akşamı Nur Yerlitaş'ı izleyeceğiz.
    Nur Yerlitaş Maral Dizisi

    Maral Dizisi Oyuncuları : Hazal Kaya (Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Duvenci (Deniz), Reha Özcan (Halis), Rıza Akın (Muhsin), Gümeç Alpay (Aslı), Cankat Aydos (Tahsin), Bige Önal (Alara), Elvan Boran (Nilüfer), A.Olgun Sunear (Benan), Fırat Altunmeşe (Oytun), İpek Bilgin (Canan), Türkü Turan (Arya)

    Sarp’ın itirafından sonra Maral daha kötü bir çıkmazla karşı karşıyadır. Maral ailesi gibi gördüğü Luna’yı ya da Sarp’ı seçmek zorunda kalacak. Öte yanda, skandalın etkileri dinmeye başlamışken, Canan onu Sarp’a götürecek yolları araştırma çabalarına girer.

    Luna’yı, Maral’a teslim etmeyi hiç düşünmeyen Deniz, Maral’ı farkında bile olmadan bir tuzağın içine doğru çeker. Şüpheleri Sarp’ta sabitlenen Canan, Luna’da tüm dengeleri değiştirecek, hic beklenmedik birinden yardım alır.

    Tehlikeli bir oyun oynayan Maral, darda kalınca , onu kurtarmak için son sözü söyleyen tekrar Sarp olacaktır.
    Maral En Güzel Hikayem 9.Bölüm 30 Nisan 2015 Perşembe Akşamı TV8'de.

    Nur Yerlitaş Maral En Güzel Hikayem izle, Nur Yerlitaş Maral Oyuncusu, Nur Yerlitaş Maral Dizisi izle, Nur Yerlitaş Tv8 Maral'a Konuk Oldu
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Nur Yerlitaş Maral En Güzel Hikayem Dizisine Konuk Oyuncu Olacak! Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top