728x90 AdSpace

  • Latest News

    Üç Oda Bir Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    Ekranlar romantik komedilerle renkleniyor. Fox TV'de yayınlanan Aşk Yeniden dizisinin başarısı yapımcıları harekete geçirdi. Yeni başlayan polisiye, drama ve aksiyon dizilerinin birer birer yayından kaldırılması yapımcıları komedi dizilerine yönlendirdi. Seçkin Özdemir'in rol aldığı mafya dizisi Racon 4. bölümün ardından yayından kaldırılmıştı. Yakışıklı oyuncu Üç Oda Bir Aşk isimli komedi dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

    Üç Oda Bir Aşk Dizisi Oyuncuları


    Üç Oda Bir Aşk dizinin oyuncu seçmeleri büyük titizlikle devam ediyor. Dizinin başrolünde yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir yer alıyor. Seçkin Özdemir'e eşlik edecek oyuncular henüz netlik kazanmadı. Üç Oda Bir Aşk dizisinde Seçkin Özdemir'e eşlik edecek olan bayan oyuncunun kim olacağı  merak konusu.

    Üç Oda Bir Aşk Dizisi Konusu - Hikayesi


    Üç Oda Bir Aşk dizisi 2004 yılında Kore'de yayınlanan Full House isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olacak. Dizinin orijinal versiyonunda babalarından kalan evde yaşayan iki kız kardeş var. Büyük kız nişanlısı ile birlikte büyük bir borca girince  babasından kalan evi satmaya karar verir. Ama bu kararı kız kardeşinden saklar. Kardeşini yurtdışına tatile göndererek evi satmayı planlar. Ablasının borcundan habersiz olan kız tatil sürprizini öğrenince çok mutlu olur. Tatil yapacağı yere gitmek için bindiği uçakta genç ve yakışıklı bir çocuklar karşılaşır. Pek hoş bir karşılaşma olmasa da kader ağlarını örmeye başlamıştır. Kalacağı otele varan genç kız ödeme eksik olduğu için otele alınmaz. Geri dönmek zorunda kalan kız eve geldiğinde ablasının evi sattığını öğrenir. Ablası evlerini uçakta karşılaştığı çocuğa satmıştır.

    3 Oda 1 Aşk Dizisi Hangi Kanalda? Ne Zaman Başlıyor?


    3 Oda 1 Aşk dizisi büyük bir ihtimalle Show TV'de ekrana gelecek. Çekimlerine henüz başlanmayan dizinin yayın tarihi de belli değil.

    Üç Oda Bir Aşk Dizisi, Üç Oda Bir Aşk Oyunucu Kadrosu, Üç Oda Bir Aşk Dizsinin Oyuncuları, Üç Oda Bir Aşk Konusu ve Hikayesi, Üç Oda Bir Aşk Ne Zaman?, Üç Oda Bir Aşk Hangi Kanalda?, Üç Oda Bir Aşk Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, 3 Oda 1 Aşk , Üç Oda Bi Aşkın Oyuncuları, Üç Oda Bi Aşkdaki Oyuncu İsimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Üç Oda Bir Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top