728x90 AdSpace

  • Latest News

    15 Nisan Survivor'dan Kim Elendi, Survivor Ünlülerden Elenen İsim 15 Nisan 2015

    Survivor macerası çok çetin şartlarda devam ediyor. Survivor All Star da ünlüler ve gönüllüler çetin bir mücadele veriyor. İki takım ödül oyunlarını ve dokunulmazlık oyunlarını kazanabilmek için kıyasıya yarışıyor. İki takım da dokunulmazlık ve elenmemek için büyük çaba gösteriyor.
    15 Nisan Survivor'dan Kim Elendi

    Normalde Survivor eleme gecesi 14 Nisan akşamı yapılıyordu. Fakat Survivor Eleme Gecesi 15 Nisan'a yani bu geceye ertelendi. Haftanın 4 günü yayınlanan Survivor 5 gün yayınlanmış olacak.
    15 Nisan Survivor'dan kim elendi sorusu bu akşam 20:00'de yayınlanacak olan yeni bölüm ile cevaplanacak.
    Bildiğiniz gibi ödül oyunlarını gönüllüler kazanarak büyük bir başarı yakalamıştı. Survivor All Star'dan bu hafta elenecek isim ünlüler takımından birisi olacak. Survivor adasında ünlüler takımından Berna ve Merve Oflaz elenmek üzere adı yazılan isimler olmuştu. Zorlu mücadele sonrası Ünlüler konseyinden çıkan iki isim için dün akşam oylama yapılacaktı; ancak oylamanın bugüne ertelendiği duyuruldu. Bu akşam Berna ve Merve'nin yanına bir isim daha belirlenecek ve Survivor'dan elenen isim bu üçlüden birisi olacak.

    15 Nisan Eleme Gecesi Survivor Ünlülerden Elenen İsim MERVE OFLAZ oldu!
    Survivor All Star 32.bölümü  Eleme Gecesi 15 Nisan Çarşamba akşamı 20.00'de TV8'de...
    Survivor Kim Elendi 15 Nisan 2015, Survivor Ünlülerden Elenen isim 15 Nisan, 15.04.2015 Survivor All Star Kim Elendi, Acunn.com Survivor Sms Sonuçları Elenen isim 15 Nisan, Survivor Merve mi Elendi Berna mı, Survivor Eleme Gecesi Canlı izle 32. Bölüm 15 Nisan 2015 Tv8
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 15 Nisan Survivor'dan Kim Elendi, Survivor Ünlülerden Elenen İsim 15 Nisan 2015 Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top