728x90 AdSpace

  • Latest News

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hangi Kanalda? Ne Zaman Başlıyor?

    Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile yeniden doğuyor. Oktay Kaynarca yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Süleyman Çakır karakterine benzeyen Hızır Çakırbeyli'yi canlandıracak.


    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Kurtlar Vadisi'nin devamı olmasa da bir çok ortak noktası var. Kurtlar Vadisi'nin eski yapımcısı, yönetmeni, senaristi ve bir çok oyuncusu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la yeniden bir araya geliyor.  Raci Şaşmaz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hem yapımcılığını yapıyor hem de Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'la birlikte senaryoyu yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Tan yer alıyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın rol aldığı dizide ayrıca Tarık Ünlüoğlu, Müjde Uzman, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Sinan Demirer gibi pek çok sevilen oyuncu da rol alıyor.

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hangi Kanalda? Ne Zaman Başlıyor?


    Henüz resmi bir açıklama yapılmadı ama Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ATV'de yayınlanacağı konuşuluyor. Dizinin yayın tarihi için ise 30 Nisan söylentileri var.
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyunucu Kadrosu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizsinin Oyuncuları, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yönetmeni Kim?, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ne Zaman? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hangi Kanalda? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca, EDHO Dizi
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hangi Kanalda? Ne Zaman Başlıyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top