728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ve Kazanan Yarışmasında Kim 1. Oldu?

    Star TV'de yayınlanan Ve Kazanan isimli şarkı yarışmasında final heyecanı yaşandı. 21 Şubat'ta başlayan ve büyük heyecan sahne olan yarışmanın kazananı belli oldu. Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu'dan oluşan büyük jüri birbirinden yetenekli genç şarkıcıları elerken çok zorlandı.

    Ve Kazanan'da Kim Birinci Oldu?


    Büyük heyecana sahne olan final gecesinde  Berfu Sarıbaz, Leyla Rahimova, Rashad Azizov, Taylan Bayr, iCansın Su Demir, Yaşar Demir, Melis Dağ, Metin Kor, Alper Anık'dan oluşan finalistler sırayla sahneye çıktı. Birbirinden güzel parçaları seslendiren yarışmacılar izleyicilere muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı. Sekiz yarışmacıdan finale kalan isimler ise Taylan Bayri ve Leyla Rahimova oldu. Taylan, Cem Karaca'dan dinlediğimiz "Çok Yorgunum" isimli şarkıyı seslendirdi. Şebnem Ferah jüri koltuğundan Taylan'a eşlik etti. Leyla ise Sezen Aksu'nun "Ah İstanbul" şarkısını seslendirdi. Leyla'nın muhteşem performansı Kenan Doğulu'ya duygusal anlar yaşattı. Leyla ile Taylan'ın büyük çekişmesine sahne olan finalde kazanan isim Taylan oldu. Taylan birinci olarak hem 100 bin TL'lik büyük ödülün hem de albüm yapma hakkının sahibi oldu.
    Ve Kazanan Kim Kazandı? Ve Kazanan Kim Birinci Oldu? Ve Kazanan 1. oldu? Ve Kazanan Birinci Olan Yarışmacı Kim? Ve Kazananın Birincisi Kim Oldu?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ve Kazanan Yarışmasında Kim 1. Oldu? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top