728x90 AdSpace

  • Latest News

    Şehriban Duman Kimdir? Sesi Çok Güzel Yarışması Fox TV

    Sesi Çok Güzel 15 Nisan'da başlıyor. Yeni yetenekleri keşfetmek için Türkiye'nin dört bir yanına giden jüri üyeleri Sibel Can, Sertap Erener ve Gökhan Türkmen bir çok yeni yetenekle İstanbul'a döndü. Bu genç yeteneklerden biri de Siirtli Şehriban Duman oldu. Sertap Erener, Şehriban Duman için Siirt'e giderek onu canlı dinledi ve takımına katarak İstanbul'a getirdi.

    Sesi Çok Güzel Şehriban Duman Kimdir?


    Siirt'te yaşayan Şehriban Duman öğrencidir. Eğitimini tamamlamak için yurtta kalan Şehriban her şeyden habersiz günlük yaşantısını sürdürürken büyük bir sürprizle karşılaşır. Sertap Erener, Şehriban'ı kaldığı yurdun odasında ziyaret ederek sürpriz yaptı. Sertap Erener'in karşısında gören Şehriban ilk şoku atlattıktan sonra seslendirdiği Türkü ile Sertap Erener'i mest etti. Şehriban'ı takımında görmek isteyen Sertap Erener babasından da izin alarak Şehriban'la birlikte İstanbul'a döndü.

    Merakla beklenen Sesi Çok Güzel yarışması 22 Nisan çarşamba akşamı 20:00'de Fox TV'de ekrana gelecek.

    Şehriban Duman Kimdir? Şehriban Duman Sertap Erener, Şehriban Duman, Şehriban Duman Fox TV, Şehriban Duman Şarkı Yarışması, Şehriban Duman Sesi Çok Güzel Yarışması, Şehriban Duman Dinle
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Şehriban Duman Kimdir? Sesi Çok Güzel Yarışması Fox TV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top