728x90 AdSpace

  • Latest News

    Çilek Kokusu Burak - Yusuf Çim Kimdir?

    Star TV'nin yeni dizisi Çilek Kokusu'nun çekimlerine başlandı. Tanıtım fragmanları için kamera karşısına geçen oyuncuların bir hayli heyecanlı oldukları gözden kaçmadı. Kadrosunda Yusuf Çim ve Demet Özdemir gibi genç oyuncuları barındıran Çilek Kokusu daha başlamadan ilgi odağı oldu. Dizide Burak karakterini canlandıran Yusuf Çim yakışıklılığı ile genç kızların gönlünü şimdiden fethetti bile.

    Çilek Kokusu Burak Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Çilek Kokusu dizisindeki Burak karakterini yakışıklı oyuncu Yusuf Çim canlandırıyor. Zengin ve çapkın bir genç olan Burak ailesinin şımarık oğludur. Kafasına göre yaşayan ve vurdum duymaz bir hayat süren Burak'ın hayatı Aslı ile karşılaşması ile değişir. Hasta olan annesine bakabilmek için hayallerinden vazgeçmek zorunda kalan Aslı'nın aşk meşk işlerine ayıracak zamanı yoktur. Burak ise Aslı'nın peşini kolay kolay bırakmayacaktır. Burak, Aslı'nın kalbini çalmayı başarabilecek mi? Bu sorunun cevabını dizi başladığında hep birlikte öğreneceğiz.

    Yusuf Çim Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim 26 Eylül 1991'de İstanbul'da dünyaya geldi. 2011'de katıldığı Best Model yarışmasında First Runner-Up seçilerek dikkatleri üzerine çekti. Özel bir üniversitenin Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim gören Yusuf Çim oyunculuğun yanı sıra sunuculuk ve şarkıcılık da yapmakta. Yakışıklı oyuncu seslendirdiği Olsun Bi Kere isimli şarkı 1.5 milyonun üzerinde dinlenerek büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca Show TV'de yayınlanan Pramit isimli yarışmanın sunuculuğunu yapıyor. İlk olarak Ezra dizisinde rol alan genç oyuncu Çilek Kokusu dizisi ile oyunculuğa geri dönüyor. Yusuf Çim Çilek Kokusu dizisinde Burak karakterini canlandırıyor.


    Başrollerinde Yusuf Çim ve Demet Özdemir'in yer aldığı Çilek Kokusu dizisi Haziran'da Star TV'de izleyicilerle buluşacak.
    Çilek Kokusu Burak Kimdir? Çilek Kokusu Burağın Gerçek Adı Ne? Çilek Kokusu Burakın Gerçek İsmi Ne? Çilek Kokusundaki Burak Kim? Çilek Kokusu Dizisi Burak, Çilek Kokusu Burak Kaç Yaşında? Yusuf Çim Kimdir? Yusuf Çim Biyografisi, Yusuf Çim Dizileri, Yusuf Çim Kaç Yaşında? Yusuf Çim Fotoğrafları, Yusuf Çim Resimleri, Yusuf Çim Çilek Kokusu Dizisi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Çilek Kokusu Burak - Yusuf Çim Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top