728x90 AdSpace

  • Latest News

    Elimin Lezzeti Yarışması Formatı ve Sunucusu - Star TV

    Star TV'de yepyeni bir yemek programı başlıyor. Elimin Lezzeti isimli yemek yarışmasında birbirinden iddialı yarışmacılar en güzel yemeği yapmaya çalışacaklar. Sunuculuğunu Hande Katipoğlu'nun yaptığı Elimin Lezzeti yarışmasında milli aşçı Esat Özata da yarışmacılar şeflik yapacak. Elimin Lezzeti 6 Nisan'dan itibaren hafta içi her gün 14.30'da Star TV'de ekrana gelecek.

    Elimin Lezzeti Yarışmasının Formatı


    Her hafta 4 yarışmacı kıyasıya bir yarışa girecek. Yarışmacılar şef aşçıları Esat Özata'nın verdiği malzemelerle aynı yemeği yapacaklar. Her yarışmacıya aynı malzemeler aynı ölçülerde verilecek. Eşit şartlarda mücadele eden yarışmacılar en lezzetli yemeği yapmaya çalışacaklar. Yemekler piştikten sonra yarışmacılar gözleri kapalı bir şekilde tadım yaparak bütün tabaklara puan verecek. Yarışmacıların gözleri kapalı olduğu için kendi yemeklerine düşük, rakiplerinin yemeklerine ise yüksek puan verme ihtimalleri var. Yarışmacıların tadımından sonra şef aşçı Esat Özata tabakları yorumlayacak ardında da puanını verecek. Beş gün sürecek olan bu heyecanlı mücadelenin ardından en yüksek puanı alan 1. olarak büyük ödülün sahibi olacak.

    Elimin Lezzeti Sunucusu Kim?


    Elimin Lezzeti yarışmasının sunuculuğunu Hande Katipoğlu yapıyor. 13 Mayıs 1982'de dünyaya gelen güzel sunucunun asıl mesleği ise oyunculuktur.  Sevilen oyuncu Dolunay,  Nefes Nefese, Deli Dolu, Yahşi Cazibe, Alemin Kralı ve Pis Yedili gibi dizilerde rol aldı. Özellikle Yahşi Cazibe dizisinde canlandırdığı Simge karakteri ile tanınan Hande Katipoğlu uzun bir süredir ekranlardan uzaktı. Elimin Lezzeti yarışması ile ekranlara geri dönen güzel oyuncu sunucu olarak yeniden kameralar karşısına geçiyor.

    Elimin Lezzeti Yarışmasının Şef Aşçısı Kim?


    Elimin Lezzeti yarışmasının şef aşçısı Esat Özata 1980'de Kırklareli'de dünyaya geldi. Lise yıllarından itibaren yemek eğitimi almaya başlayan Özata, üniversite eğitimini de yemek üzerine tamamladı. Ayrıca milli aşçı olan Özata bir üniversitede bölüm başkanlığı yapmaktadır.

    Elimin Lezzeti Başvuru Formu


    Elimin Lezzeti yarışmasına startv.com.tr adresine girerek başvurabilirsiniz. Başvuru formundan kişisel bilgilerinizin yanı sıra daha önce televizyona çıkıp çıkmadığınız da soruluyor.

    Elimin Lezzeti Star TV, Elimin Lezzeti Yemek Yarışması, Elimin Lezzeti Yarışması, Elimin Lezzeti Sunucusu, Elimin Lezzeti Aşçısı, Elimin Lezzeti Yarışmacıları, Elimin Lezzeti Formatı, Elimin Lezzeti Tarifleri, Elimin Lezzeti Tarifi, Elimin Lezzeti Yemek Tarifi, Elimin Lezzeti Başvuru, Elimin Lezzeti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Elimin Lezzeti Yarışması Formatı ve Sunucusu - Star TV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top