728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden ‎Şaziment‬ Kimdir?

    Aşk Yeniden'in bilgisayar başından kalkmayan gizemli karakteri Şaziment'in yüzünü hala göremedik. 10. bölümde ismi sıkça geçen ‎Şaziment'in kim olduğu büyük merak konusu. ‎Şaziment'in 11. bölümde ortaya çıkıp çıkmayacağını bu akşam hep birlikte göreceğiz.

    Aşk Yeniden ‎Şaziment Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Aşk Yeniden dizisinin en çok merak edilen karakteri ‎Şaziment'i hangi oyuncunun canlandırdığı henüz bilinmiyor. Şaziment hakkında tek bilinen bilgisayar başından kalkmayan ve zamanının çoğunu okey oynayarak geçiren bir ev kızı olduğu. Annesi, Şaziment'i evlendirip kurtulmak için damat arayışına çıkar. Bunu duyan Cemil telaşa kapılır. Şevket reisin elemanı olan Cemil platonik aşkı Şaziment'i kaptırmamak için harekete geçer. Kızı için damat arayışını sürdüren Ayfer ise kapının önünde Şaziment'e yazılmış bir mektup bulur. Mektubu kim yazdı? Şaziment'in yüzünü görebilecek miyiz? Cemil aşkını ilan edecek mi? Bu soruların cevabını 21 Nisan'da yayınlanacak olan 11. bölümde öğrenmeyi bekliyoruz.
    Aşk Yeniden ‎Şaziment‬ Kimdir? Aşk Yenidendeki ‎Şaziment Kim? Aşk Yeniden ‎Şazimentin Gerçek Adı Ne? Aşk Yeniden ‎Şaziment Karakteri, Aşk Yeniden ‎Şaziment Resimleri, Aşk Yeniden ‎Şaziment Fotoğrafları, Aşk Yeniden ‎Şazimenti Kim Oynuyor? Aşk Yeniden ‎Dizisi Şaziment, Aşk Yeniden ‎Oyuncusu Şanziment, Aşk Yeniden ‎Oyuncuları, Aşk Yeniden ‎Kadrosu, Aşk Yeniden Fox TV
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden ‎Şaziment‬ Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top